O stradă importantă din Capitală nu are iluminat public de trei luni

Oprescu
neculai-ontanu-Primarul Sectorului 2, Neculai Onțanu, îi cere public primarului general, Sorin Oprescu, și Primăriei Municipiului București ca, din  respect pentru cetățenii Bucureștiului, să-și intre în atribuții și să intervină de urgență pentru anularea stării conflictuale din cartierul Andronache generată de lipsa, de mai bine de trei luni, a iluminatului public pe Şos. Andronache.
“Răbdarea locuitorilor sectorului 2 din  șoseaua Andronache a ajuns la limită și  îl anunță public pe  primarul general Sorin Oprescu că, vor organiza   demonstrații justificate, pentru a-i atrage atenția asupra gravelor probleme  generate de lipsa iluminatului pe aceasta arteră importantă de circulație. Accidentele rutiere, furturile din locuințe și autovehicule pe timpul nopții și insecuritatea generată  de întuneric au creat o stare de tensiune  în rândul  locuitorilor de pe Soseaua  Andronache si riscă să scape de sub control în orice moment”, a declarat edilul Sectorului 2, Neculai Onțanu.
Neînțelegerile dintre Primăria Municipiului București și firma cu care au încheiat contractul de  execuție a lucrărilor de modernizare a rețelei electrice din șoseaua Andronache au dus la imposibilitatea realizării recepției finale și implicit la darea în funcțiune a lucrării. Rezultatul: cetățenii care locuiesc pe o  șosea importantă din capitala României Secolului XXI trăiesc în întuneric de mai bine de trei luni.
Asaltat de zecile de reclamații ale locuitorilor de pe Şoseaua Andronache din Sectorul 2, Primarul Neculai Onțanu s-a adresat în scris,  în repetate rânduri, Primăriei Municipiului București pentru remedierea problemelor, dar toate solicitările au rămas fără răspuns și fără  rezolvare.
“Având în vedere această  situație, edilul sectorului 2 îi cere public Primarului General și Primăriei Municipiului București să intervină de urgență pentru     rezolvarea problemelor grave generate de lipsa iluminatului public pe Șoseaua Andronache”, a mai spus Neculai Onțanu.

LĂSAȚI UN MESAJ