CTP, dat afară de la Digi 24

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Cristian Tudor Popescu a  fost concediat de stația de televiziune Digi 24, a anunțat fostul șef al Clubului Român de presă.

CTP a anunțat că a fost pus pe liber pe contul său de Facebook, într-o postare cu titlul „Diagnosticul – mai dăunător decât boala”:

 Emisiunea Cap Limpede de vineri, 03 iunie, nu a fost ultima din acest sezon, a fost ultima. Nu ne mai vedem la toamnă. Analizând conținutul acestei emisiuni, conducerea postului a decis să înceteze colaborarea cu subsemnatul. Este o hotărâre unilaterală, care aparține Digi 24. Diagnosticele puse în Cap Limpede final au fost considerate mai dăunătoare pentru imaginea postului decât boala.

 Ar fi trebuit să mă despart de mult de Digi 24.  Am mai rămas din respect față de telespectatorii emisiunii Cap Limpede și de partenerul meu de dialog, domnul Claudiu Pândaru. Acum, ma simt dezlegat.

 Nu există vreo televiziune de știri la care să iau în considerare a mă „transfera”. Poate că ne vom revedea pe youtube, mă voi gândi. Deocamdată, iau o pauză video. Dar, ne putem întâlni în continuare în scris, în Republica, pe facebook și, audio, joia dimineața, la Europa FM. Deși concediat, nu plec în concediu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here