Cristian Petrescu: PNL minte! Nu are curaj să-i facă plângere penală aliatului Robert Negoiţă

Negoiță
Cristian Petrescu cere să se sesizeze procurorii DNA

Locuitorii din Sectorul 3 sunt mințiți cu nerușinare de PNL în campania electorală, spune Cristian Petrescu, preşedintele PMP Bucureşti, candidatul acestei formaţiuni la Primăria Sectorului 3. El se referă la anunţul făcut în urmă cu câteva zile de PNL Sector 3, prin care liberalii susţineau că-i vor face plângere penală primarului Robert Negoiţă, pentru că acesta îşi face campanie electorală din banii publici.

„Vrem să vedem fapte, nu vorbe. Unde era PNL în lunile anterioare, când primarul Robert Negoiță folosea bani publici pentru a dobândi capital politic? Unde era PNL în anii anteriori când numele primarului a fost amplasat peste tot în Sectorul 3, ca și cum Sectorul 3 ar fi fost moșia lui Negoiță <Borduriță>?”, se arată în comunicatul dat publicităţii marţi de PMP.

CITEȘTE și PNL Sector 3 îl dă în judecată pe Robert Negoiţă, pentru că-şi face campanie din bani publici

Reprezentanţii acestei formaţiuni denunţă blatul de la Sectorul 3 între PNL şi PSD, arătând, de fapt, că aici USL chiar trăieşte. „Unde era PNL când se alocau contractele păguboase? În Sectorul 3, PNL înseamnă PSD. Au fost complici la cheltuirea iresponsabilă a banilor publici în ultimii ani. Ne amintim de modul în care doamna Pocora făcea în 2012 campanie electorală pentru USL sau cum PNL a avut grijă să aducă un candidat din Ialomița care nu are nicio legătură cu Sectorul 3 pentru a candida, astfel încât să nu îl deranjeze pe primarul Negoiță. Ne amintim cum PNL și PSD făceau campanie împreună în 2012 și cum și-au menținut blatul până în prezent”, spun cei de la PMP.

Cristian Petrescu demască „sceneta” PSD – PNL de la Sectorul 3. USL trăieşte!

În opinia lor, la Sectorul 3 totul se desfăşoară ca într-o piesă de teatru, cu un scenariu prestabilit, menit să le ia ochii alegătorilor. „După patru ani de colaborare perfectă, USL SectorCristian Petrescu 3 își pune în aplicare sceneta. Timp de patru ani, blatul dintre PSD și PNL a fost evident: majoritatea PNL-PSD- ALDE din Consiliul Local Sector 3, împărțirea primar PSD – viceprimar PNL și distribuirea funcțiilor în toată administrația publică locală. PNL și PSD conduc Sectorul 3, iar acum își pun în aplicare sceneta. Vrem să vedem plângerea penală a PNL Sector 3 împotriva lui Negoiță, nu demagogia din campania electorală. Noi, PMP Sector 3, am depus sesizări la AEP cu privire la folosirea banilor publici în scop electoral de Negoiță inclusiv luna trecută. Noi am fost singurii care am denunțat încercarea primarului Negoiță de a cumpăra voturi cu ajutoare electorale. Unde era PNL atunci? Lupta pentru binele cetățeanului se dă în fiecare zi, nu doar în perioada de campanie”, a declarat Cristian Petrescu, președintele PMP București, candidat la Primăria Sector 3.

Cristian PetrescuPMP critică „blatul și minciunile” practicate de PNL și PSD, în încercarea de manipula cetățenii. „Considerăm că avem nevoie de responsabilitate politică, nu doar de un spectacol și laude fără fond. Pentru binele Sectorului 3, cetățenii trebuie să sancționeze la vot blatul PNL-PSD!”, se mai arată în comunicatul PMP.

Până acum, PMP a făcut ,mai multe sesizări PMP către Autoritatea Electorală Permanentă pentru investigarea modului în care primarul Negoiță își făcea campanie pe bani publici, folosind o instituție a statului, și dovada campaniei făcute de candidatul USL, Cristina Pocora, pentru alianța cu PSD-PNL în 2012, „alianță pe care o reprezintă în Camera Deputaților prin modul în care a fost aleasă”.

LĂSAȚI UN MESAJ