luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalCine cheltuie cei mai mulți bani la rectificarea bugetară a Capitalei

Cine cheltuie cei mai mulți bani la rectificarea bugetară a Capitalei

-

În ultima ședință de Consiliu General, primarul general Gabriela Firea a preferat să sporească bugetele institutiilor de cultură din București și Mogoșoaia, care toacă banii publici pe evenimente care mai de care mai pompoase, cu prilejul Centenarului.

Poate cel mai relevant caz în acest sens este cel al așezământului de la Mogoșoaia, Palatul Brâncovenesc, care a primit „la tocat” o suplimentare de multe milioane de lei.

9 milioane pentru evenimente culturale la Mogoșoaia

La conducerea Palatului Brâncovenesc a fost numită ceea ce unii ar numi o „beizadea” nora omului de afaceri Gigi Netoiu, Andreea Nețoiu. După ce a patronat un salon de coafură din orașul Otopeni, a aterizat în postul călduț de manager general peste un ansamblu-munument istoric ,de o valoare inestimabilă-Palatul Brâncovenesc, spun surse din instituție.
Aceștia se întreabă cum de este posibilă o asemenea numire, în An Centenar, când există atâtea personalităti ale lumii culturale îndriduite să ocupe un astfel de post. Simplu – tata socru, Gheorghe Nețoiu este bun prieten cu Florentin Pandele, soțul primarului general al Capitalei, Gabriela Firea.

Citește și Firea și sexy-nora lui Nețoiu au pus un condamnat penal contabil șef la Palatele Brâncovenești. Andreea Nețoiu e fina lui Gabriel Oprea

Talciocuri în loc de târguri tradiționale la Palatul Mogoșoaia! Nora lui Nețoiu știe …

Cine a mai primit milioane din bani publici

Au mai primit alte și alte milioane iinstituții precum CREART – suplimentare buget -11 milioane lei, ARCUB – suplimentare buget – 7 milioane lei, și Administrația Cimitirelor – 12 milioane lei. Creșterea cea mai mare este la Compania Imobiliară – 190 milioane lei, sumă justificată prin cumpărarea de terenuri și de clădiri, care să fie renovate și puse la dispoziție, sub formă de chirie Administrației Spitalelor și Direcției de Asistență. O suveică de manevrat banii publici după bunul plac.Aceste spații trebuiesc puse gratuit instituțiilor statului pentru a funcționa, nu cu o anumită chirie.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

VIDEO Donald Trump a fost împușcat în ureche, la un miting electoral:„Am simţit imediat glonţul sfâşiindu-mi pielea”

0
Donald Trump a fost victima unei tentative de asasinat, la un miting electoral în statul Pennsylvania. Fostul președinte al SUA a fost împușcat în ureche, însă viața lui nu este pusă în pericol. Atacatorul a fost un bărbat în vârstă...