Ceaușescu și cu ochiul umflat și amendat

Foto: YouTube
Foto: YouTube

După ce Dumitru (Mitică) Dragomir și garda sa de corp i-au umflat ochiul, revoluționarul Marian Moroşanu, poreclit Ceauşescu, a fost amendat de poliţiştii de la Secţia 1 cu 500 de lei, pentru adresarea de cuvinte jignitoare în cadrul altercaţiei pe care a avut-o pe 9 noiembrie cu fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii Secţiei 1 s-au sesizat din oficiu, la data de 9 noiembrie, cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Persoanele implicate au depus plângere în cadrul dosarului penal constituit, urmând ca, în urma cercetărilor, să fie propusă soluţie legală, prin unitatea de Parchet. De asemenea, una dintre persoanele implicate a fost sancţionată contravenţional pentru adresarea de cuvinte jignitoare, conform Legii 61/91 R”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Nimic despre sancționarea lui Mitică

Conform unei înregistrări video publicate pe Facebook de Ceaușescu, acesta l-a aşteptat pe Dragomir să iasă de la sediul televiziunii B1 şi a început să-i aducă aminte de trecutul său din timpul comunismului, când conducea echipa de fotbal a Securității, Dinamo București. Ulterior, a avut loc o altercaţie între Ceauşescu, Mitică Dragomir şi şoferul acestuia.

„Cu privire la imaginile apărute în spaţiul public, în care a avut loc o agresiune între mai multe persoane, Serviciul Informare şi Relaţii Publice din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti este abilitat să comunice următoarele: Poliţiştii Secţiei 1 s-au sesizat din oficiu, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul”, precizează DGPMB.

În cauză se efectuează cercetări pentru lovire sau alte violenţe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru a se stabili participaţia fiecărei persoane.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here