FOTO Ceasurile de lux ale lui Robert Negoiță, invizibile în declarația de avere

Primarul Robert Negoiță poartă ceasuri „subțiri”, așa cum îi șade bine oricărui om de afaceri cu banii lui, (chiar dacă punem la socoteală și poprirea pe salariul de primar pentru datoriile la ANAF). Problema edilului de la Sectorul 3 pare a fi aceea că ceasurile de lux pe care le etalează sunt invizible în declarația de avere. Deoarece Negoiță a refuzat să răspundă solicitării noastre, Cetățeanul aduce cazul în atenția cititorilor, dar și a autorităților.

Robert NegoițăEdilul sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, deține o avere impresionantă: zeci de terenuri, zeci de apartamente, conturi, dar și datorii uriașe la ANAF, de zeci de milioane de euro. O rubrică importantă a rămas imaculată în declarația de avere stufoasă a edilului – metale prețioase bijuterii, tablouri – „a căror valoare însumată depășește 5000 euro”.  La acest capitol, scriptic, nu deține nimic în familie.

Robert Negoiță„Cetățeanul” vă prezintă însă fotografiile a patru situații în care Robert Negoiță apare cu patru ceasuri diferite – posibil foarte scumpe. Cum este greu de crezut că ar putea fi vorba de ceasuri pentru oamenii de rând sau că Negoiță poartă, la banii lui, ceasuri de împrumut, reporterii noștri i-au solicitat lămuriri edilului, dar acesta nu a răspuns solicitării noastre.

Ceas Roberto Cavalli personalizat

De exemplu, în 2009, presa a scris faptul că cetățeanul Robert Negoiţă a avut şi motive de bucurie. Actuala soție a acestuia, pe atunci iubita lui, i-a dăruit un ceas extrem de scump.

 

Robert Negoiță“Am fost emoţionat când Sorina mi-a oferit chiar ceasul Roberto Cavalli pe care-l primise de la celebrul designer în persoană, drept premiu când a câştigat Miss Fashion TV Model Awards 2008. Eu i-am dăruit un set de bijuterii de firmă, dar n-am putut egala frumuseţea gestului ei”, a declarat edilul la acea vreme. Nici acesta nu apare în declarația de avere.

Robert Negoiță

Declarația de avere, imaculată

Declarația de avere a primarului are 14 pagini și arată că cea mai mare parte a bunurilor au ajuns în posesia primarului dupa 2004. În declaratia de avere, Robert Negoiță sustine ca are, printre altele, următoarele bunuri: 33 de terenuri (majoritatea cumpărate după anul 2004), 121 de clădiri (cele mai multe fiind apartamente și case de locuit) cumpărate sau construite, de asemenea, după anul 2004.

Totodată, în declarația de interese a primarului se specifică faptul că acesta este asociat la parcul acvatic din Otopeni Water Park, dar și la SC DOMUS STIL REAL ESTATE SOLUTIONS SRL. Ascensiunea sa politică este una rapidă și în doar doi ani, de la membru de partid PSD, Negoiță ajunge să fie ales vicepreședinte al organizației de tineret a PSD (TSD). În 2007, este ales președinte al Ligii Tinerilor Intreprinzători Social Democrați (LTISD), iar în 2008 este ales secretar executiv al organizației centrale a PSD.

Robert Negoiță
Rubrica „Ceasuri – Bijuterii – Tablouri” este imaculată în declarația de avere a lui Robert Negoiță

Începând cu 2010 este ales vicepreședinte al PSD și președinte al Organizației Județene Ilfov, iar din 2011 este președinte interimar al Organizației Sector 3 PSD. Doar la un an după ce a devenit președintele interimar al Organizației Sector 3 PSD, Robert Negoiță a devenit, în 10 iunie 2012, primarul sectorului 3.

Citeşte şi Noi dovezi! Ceasurile de lux ale lui Robert Negoiță, invizibile în declarația de avere

 

 

 

 

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here