Cea mai scumpă ciorbă de văcuță din România, plătită la Snagov! Cu smântână și ardei iute

Cea mai scumpă ciorbă de văcuță din România a fost plătită, din bani publici, de către primarul pesedist din Snagov, Marian Oancea. Bineînțeles, plata ciorbițelor, a mușchiulețului de porc și a pulpelor de pui cu sos pesto nu a fost făcută legal.

Nota de plată a fost de 215.506 lei!

Curtea de Conturi i-a arătat… ardeiul

Primarul Marian Oancea a încercat zadarnic să justifice plățile, cu două contracte de „achiziții de servicii de restaurant și de servire a mâncării”, cât timp acestea erau nedatate și neînregistrate – inspectorii Curții de Conturi nici nu au vrut să audă!

Acum, administrația lui Marian Oancea trebuie să deconteze grandomania de oferire de mese îmbelșugate, pentru zeci de persoane (dacă acestea or fi avut loc cu adevărat, rămâne să vadă procurorii), fără să respecte nici măcar o literă din prevederile legii și fără ca protocolul să fi fost aprobat de Consiliul local.

Meniurile lui Oancea din Snagov, ilegale

Snagov
Inspectorii Curții de Conturi au fost indignați de cheltuielile cu ospățurile ale Lui Marin oancea

Vă prezentăm, în continuare, câteva exemple de meniuri decontate de primarul Oancea, pe cheltuieli de protocol, fără respectarea bugetului și fără vreo urmă de aprobare a Consiliului Local.

  • prânz 80 persoane, 29.12.2012 – meniu: gulaș, mix grill-cârnați, ceafă, mici, cartofi prăjiți, salată murături, tiramisu, răcoritoare;
  • cină în Sala Cristal, 06.10.2012 – rneniu: aperitiv tradiţional. ceafă de porc la grătar, cartofi la cuptor cu rozmarin, salată, apă, sucuri – 35.342 lei
  • ospăț 25.06.2014, cu o valoare de 14.990 lei-organizare eveniment 25.06.2014 reprezentând masă prânz (meniu: ciorbă de văcută. mușchi de port la cuptor, sărmăluţe de post, pulpe de porc la tavă. desert etc.).

Meniurile de mai sus, dar și multe alte cheltuieli dubioase din Primăria lui Marian Oancea au fost considerate nelegale. Potrivit raportului, funcționarii din Primăria Snagov nu au neglijat niciunul dintre capitolele în care se poate face JAF cu banii publici! Vom reveni!

 

Cetățeanul TV

3 COMENTARII

  1. Asta nu este nimic!!! Bugetul Primariei Snagiv este de 11 milioane euro cu tot cu banii veniti de la Dragnea.
    Nimeni, absolut nimeni nu stie pe ce s-au cheltuit banii acestia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.