Cea mai mare operațiune de toaletare din Sectorul 5. Peste 8.500 de copaci curățați de uscături

toaletare
Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a supravegheat operațiunile de toaletare a arborilor FOTO Facebook

Primăvara este tot mai aproape, aşa că peste tot în ţară se curăţă copacii. În Sectorul 5 al Capitalei a fost bătut un record la toaletare: peste 8.500 de arbori de pe toată raza sectorului beneficiază de lucrări de reducere de coronament.

Lucrările de toaletare sunt făcute la solicitarea cetățenilor, în urma obținerii tuturor avizelor necesare. Potrivit Primăriei Sectorului 5, 100 de lucrători acționeză concomitant în teren, activitatea lor fiind monitorizată de inspectorii Primăriei.

„Este pentru prima dată când în Sectorul 5 demarează o acțiune de o asemenea amploare. Mulțumesc cetățenilor care ne-au semnalt arborii cu probleme și contez pe sprijinul lor în desfășurarea lucrărilor, în sensul în care, pentru a se acționa cât mai prompt, trebuie să relocheze autoturismele care blochează intervenția utilajelor noastre. Monitorizez personal în teren modul în care se desfășoară acțiunea și rog cetățenii să continue să ne anunțe, în situația în care starea arborilor din imediata apropiere a imobilelor necesită intervenții în scopul toaletării”, a declarat primarul Sectorului 5, Daniel Florea.

1 COMENTARIU

  1. Este un adevărat dezastru ecologic , copacii sunt măcelăriți de drujbele unor incompetenti,au rămas doar niste cioate înalte,au fost tăiate toate crengile,este o catastrofa !

LĂSAȚI UN MESAJ