Candidatul Florin Vasile: „Predoiu mi-a cerut să tac despre afacerile PNL din Sectorul 3”

Predoiu
Florin Vasile îl acuză public pe Cătălin Predoiu că a refuzat dezvăluirea ilegalităților din sectorul 3

După ce joi, 20 mai, Cetățeanul.net a prezentat dovezi audio despre modul ilegal în care lideri ai PNL Sector 3 fac afaceri cu ADP SA în parcurile și spațiile verzi din sector, Florin Vasile, fostul candidat al PNL Sector 3, face dezvăluiri senzaționale, într-o scrisoare adresată redacției, prin poșta electronică.

Florin Vasile susține că a reclamat situația colaborării PSD-PNL în afacerile necurate de la Sectorul 3, dar că i s-ar fi pus pumnul în gură, chiar de către Cătălin Predoiu. Florin Vasile spune că, în calitate de candidat al PNL Sector 3, „am informat la momentul respectiv, conducerea PNL București, pe domnul Cătălin Predoiu, chiar în prezența a trei membri PNL Sector 3, Florin Alexe, Alina Niță și Cristian Tudorache, în care atrăgeam atenția că dacă voi ieși public, cu date privind achizițiile ADP Sector 3, toate acestea vor avea efecte negative și pentru colegii din PNL Sector 3”.

„Predoiu mi-a spus să încetez cu reclamațiile”

Predoiu
După ce a fost îndepărtat din PNL, Florin Vasile este candidatul altui partid la Primăria Sectorului 3

Vasile ne-a spus că „reacția a fost una uluitoare, care m-a determinat să fiu mai rezervat și să adopt o altă strategie de campanie. Mi s-a comunicat să încetez cu reclamațiile la DNA respectiv Poliție”. Cu toate acestea, Florin Vasile spune că este determinat să strângă dovezile, pe care să le prezinte Direcției de Combatere a Infracțiunilor economice din cadrul Inspectoratului General al Poliției (IGP).

„Având în vedere cele mai sus menționate, sunt determinat să lupt cu această «caracatiță», dorind să redau sectorului demnitatea și încrederea oamenilor în administrația celui mai frumos sector al Capitalei, Sectorul 3”, ne-a mai trasmis Florin Vasile.

CITEȘTE și AUDIO Cum se fac afacerile PNL-PSD, cu spații verzi, în sectorul lui Robert Negoiță

LĂSAȚI UN MESAJ