Candidat surpriză la Primăria Sectorului 2. Pe cine aruncă în luptă PSD

Primăria Sectorului 2
Candidat-surpriză în lupta pentru Primăria Sectorului 2

Candidat surpriză la Primăria Sectorului 2. După ce s-a vorbit insistent despre candidatura lui Aurelian Bădulescu, din partea PSD, acum social-democrații avansează un alt nume pentru șefia Primăriei Sectorului 2.

Schimbarea de macaz vine după scandalul provocat Aurelian Bădulescu, viceprimar al Primăriei Capitalei, la conferința de presă organizată de Nicușor Dan.

Bădulescu a apărut cu un dulap și nu l-a lăsat pe deputatul – ONGist să vorbească ba, mai mult cei doi s-au și îmbrâncit.

CITEȘTE ȘI: Surprize, surprize la Sectorul 6! La primărie candidează doi useriști convinși

Surpriză la Primăria Sectorului 2

Surse apropiate partidului spun că în urma acestui incident, PSD l-a tăiat de pe listă pe Bădulescu pentru candidatura la Primăria Sectorului 2 și a avansat un alt candidat. Candidat va fi chiar primarul în funcție, Mugur Mihai Toader. Informația ne-a fost confirmată din mai multe surse.

Primăria Sectorului 2
Mugur Mihai Toader, primarul în funcție

Deși Toader și-a exprimat în reperate rânduri dorința de a nu candida, liderul PSD Marcel Ciolacu nu i-a lăsat alternative. Argumentul forte al șefului PSD a fost că Toader nu stă rău deloc în sondaje. Ciolacu a amenințat că, în caz contrar, l-ar putea promova pe liberalul Dan Cristian Popescu, viceprimar al Sectorului 2.

CITEȘTE ȘI: Sondaj CURS: Primarul Tudorache, câștigător detașat, dacă duminică ar fi alegeri locale

Monica Anisie vs Dan Cristian Popescu la Primăria Sectorului 2

Lupta devine foarte interesantă în sectorul 2. Vom avea în scurt timp răspunsul dacă liberalii vor merge pe mâna Monicăi Anisie sau a lui Dan Cristian Popescu, viceprimarul din partea PNL, partid de care s-a mai lepădadat însă și în trecut.

Primăria Sectorului 2
Monica Anisie

Monica Anisie, ministrul în funcție al Educației și al Cercetării, numită în februarie președinte al PNL Sector 2 peste capul lui Popescu, vrea și ea să candideze la funcția de primar.

Popescu a declarat presei că „speră că nu va fi nevoit să candideze din partea PSD la locale”, semn că ar putea accepta o nominalizare din partea lui Marcel Ciolacu, în cazul în care nu va fi ales candidatul PNL la Sectorul 2.

Ciolacu nu a dezmințit informația, afirmând că „în politică orice e posibil”. Mai mult, spuns surse din PSD, Ciolacu i-a spus lui Toader că dacă a refuza candidatura, următoarea opțiune ar fi iceprimarul PNL Popescu.

Onțanu încurcă lupta pentru Sectorul 2

Primăria Sectorului 2

Deloc de neglijat este intrarea în cursă a lui Neculai Onțanu. După ce a plecat în cătușe de la Primăria Sectorului 2, pe care a condus-o timp de 4 mandate, până în 2016, Neculai Onțanu va candida din nou la fotoliul de primar, complicând și mai mult pronosticurile electorale.

Judecat pentru o retrocedare frauduloasă, proces din care a scăpat doar cu o aresxtare preventiă , Onțanu a înființat ADER („Ader la Democrație, Educație și Reconstrucție”). Acum candidează pentru că, spune el, „merg pe stradă şi mă roagă oamenii să mă întorc”.

Șansele sale nu sunt de neglijat, chiar și dacă Onțanu s-ar lipsi de susținerea Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), condus de cel supranumit „avocatul vedetelor”, Daniel Ionașcu.

CITEȘTE ȘI: Guvernul stabilește data alegerilor, mandatele aleșilor locali prelungite neconstituțional, a decis CCR

Alegerile locale ar putea fi organizate pe 27 septembrie 2020.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. Nea Ontanu a ajutat Mafia Imobiliara la furat spatiile verzi din cartierul Floreasca. Iar acum vine inapoi sa mai puna umarul la furat ?
    Il invit acum vara cand afara sunt 35 de grade (anuntate meteo), sa stam impreuna 1 ora in soare pe asfalt. Apoi sa mergem pe o alee dintre blocuri unde este spatiu verde si umbra.
    Sau il invit seara, dupa o zi calduroasa sa vada cum se simte un apartament cu fereastra spre verdeata si un altul cu fereastra langa o cladire nou construita in locul unui spatiu verde.
    Il invit sa vada diferenta. Si zilnic ma rog sa aibe multa caldura de la cazanele cu smoala pentru ce a facut…
    Il roaga oamenii sa se intoarca cand il vad pe strada? Si eu daca l-as vede, l-as ruga sa se intoarca s-ai dau mure !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here