Atenție, români! Pericol mare ca Guvernul Ciucă să ne fure, începând de astăzi, copiii

Roland Cătălin Pena

Nu cu multă vreme în urmă oamenii știau că Diavolul se ascunde în detalii, însă, de când cu ascensiunea „corectitudinii politice”, bâta neo-marxiștilor, la nivelul Occidentului, care ne socotește de-ai săi doar când e să ne bage pe gât nenorociri, Diavolul acționează la lumina zilei.

Apropo, vă plac greierii pane, tofu, izolarea în case, certificatele verzi, masca și vaccinul obligatorii, temperaturi de maxim 19 grade Celsius în locuințe iarna…?

Dacă da, nu citiți mai departe!

Dacă vă întrebați ce-mi veni cu „furatul copiilor”, aflați că-mi veni ordinea de zi a ședinței de guvern de azi, 11 ianuarie 2023.

Ei bine, principalul punct al întrunirii de astăzi a Executivului României este adoptarea proiectului de  lege privind activitatea de prevenire a separării copilului de familie.

Numai că am bănuiala rezonabilă că, foarte ușor, această lege, când va fi pusă în practică, va duce la SEPARAREA COPILULUI de FAMILIE, nu la prevenirea acestei nenorociri.

Pe ce mă bazez?

Pe precedente din țări în care implementarea neomarxismului este mult mai avansată ca la noi, unele din UE, ca Finlanda și Danemarca, de la care guvernanții noștri iau lumină.

În Norvegia au fost despărțiți deja de familii zeci de copii români, de către Barnevernet (Serviciul de Protecție a Copilului norvegian) ale cărui abuzuri au făcut ocolul lumii. Vezi AICI

La noi, serviciile de protecție a copilului nu sunt mai breze. CETĂȚEANUL a dat un exemplu strigător la cer pe care-l puteți citi AICI.

Legea, dacă va fi adoptată, va lăsa loc abuzurilor unor funcționari ca cei din exemplul de mai sus, sau, DOAMNE Ferește de mai rău! – ONG-urile neomarxiste finanțate de rețeaua SOROS.

Situaţiile care pot genera separarea copilului de familia

Dovadă că nu mi se năzări cu „furatul copiilor” stă chiar Nota de Fundamentare a proiectului de lege, care arată că „sunt clarificate şi detaliate situaţiile care pot genera separarea copilului de familia sa, cum ar fi: situaţia economică şi condiţiile de locuit precare existente în mediul său familial şi/sau în comunitate, cum ar fi sărăcia monetară sau sărăcia extremă, situaţia socială şi mediul social necorespunzător, care pot exercita influenţe negative asupra copilului, starea de sănătate precară a unuia sau mai multor membri ai familiei, nivelul de educaţie scăzut al membrilor familiei, mediul abuziv, violent existent în familie şi comportamentele la risc care pot afecta negativ relaţiile dintre adulţi, dintre copii şi dintre adulţi şi copii”.

Mai mult, prin proiectul de lege se înfiinţează Observatorul copilului, prin intermediul căruia vor fi identificaţi şi înregistraţi toţi copiii aflaţi în situaţie de risc de separare de familie, se mai menţionează în expunerea de motive a proiectului.

Deci e loc la interpretări subiective „căcălău, Măria Ta”.

Să luăm doar două exemple:

1.„Nivelul de educaţie scăzut al membrilor familiei”.

E plină țara de astfel de familii. Poate guvernul să distrugă și mai mult sistemul de învățământ? Ne-a demonstrat-o, iar acum își duce opera mai departe prin noile legi ale Educației, pentru care președintele Iohannis și-a pus ministru un om la său, care miroase a neo-marxism de la 100 de poște.

Vă dați seama cum se vor repezi ca ulii oengiștii noștri, plătiți cu bani grei de afară, asupra copiilor ai căror părinți, „cu nivel de educație scăzut”, refuză să-i lase la orele de „educație sexuală”, sub pretextul căreia se face îndoctrinare LGBT?

2. „Sărăcia” și „situația economică precară”

E plină țara de oameni săraci. Poate Guvernul să sărăcească și mai mult cea mai mare parte a românilor? Uitați-vă în jur! E plin de copiii ce trebuie „protejați” de stat…

Sper să mă înșel, adică Guvernul Ciucă să nu urmărească, sub aparența celor mai bune intenții, să ia copiii din familii, pe modelul Barnevernet…

Dar, nu prea cred! Mai ales că legea a fost impusă de Comisia Europeană, dominată de neomarxiști, prin PNRR.

Mai vorbim zilele următoare când, cu ajutorul lui Dumnezeu, vom avea acces la varianta finală a proiectului de Lege.

Până atunci să nu uităm cum ne-au ascuns adevărul despre reacțiile adverse la vaccinurile anti-COVID, despre care am scris AICI.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. Las-o jos că măcăne! Sunt sute de cazuri de copii subnutriți, vânduți ca sclavi, pentru ei e mai bine să îi ia statul! Dar condițiile de pierdere a statutului parental trebuie clar enunțate în lege.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here