VIDEO Amendă pentru Mega Image, care a transformat în ghenă de gunoi un bloc din Sectorul 4

Amendă maximă pentru unul dintre marile lanțuri de supermarketuri, Mega Image,  pentru că a pus în pericol sănătatea și viața cetățenilor. Luminatorul unui bloc din Sectorul 4 fusese transformat în depozit și a devenit focar de infecție pentru locatari.

Asta au descoperit săptămâna aceasta, inspectorii din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală Sector 4 , în urma unui control la unul dintre magazinele apartinând unuia dintre marile lanțuri de supermarketuri din Capitală, Mega Image, anunță reprezentanții primăriei de sector.

„Exasperați de mirosul insuportabil, de gândacii și de cantitatea din ce în ce mai mare de gunoi, locatarii unui bloc situat pe Șoseaua Giurgiului din Sectorul 4 au sesizat autoritățile de faptul că sănătatea lor este pusă în pericol de un comerciant care a transformat spațiul comun de la parterului blocului în care își desfășoară activitatea într-un focar de infecție. Iar în loc să mențină curățenia, atât în zona căilor de acces ale locatarilor, pe care de altfel le-a blocat, cât și în imediata apropiere a produselor pe care le comercializează, de-a lungului timpului, angajații magazinului alimentar au folosit luminatorul blocului pentru a depozita gunoiul”, au precizat reprezentanții Primăriei Sector 4.

Deșeuri rezultate din urma constucțiilor, resturi menajere, aparate electrocasnice defecte, toate acestea au fost “colectate” chiar lângă ferestrele locatarilor în condiții imposibil de suportat.

Neglijența comerciantului nu a rămas nesancționată. Urmare a celor constatate, oamenii legii au aplicat amenzile maxime și i-au impus comerciantului să igienizeze spațiul de îndată.

Pentru a preîntîmpina astfel de situații și pentru verificarea funcționării în legalitate, inspectorii Direcției Generale de Poliție Locală Sector 4 vor continua seria controalelor similare la toți agenții comerciali care își desfășoară activitatea pe raza Sectorului 4.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.