Liviu Dragnea nu a prezidat decât 10% din cele 200 ședințe de plen, dar a luat banii pentru toate

trădătorii neamului Liviu Dragnea candidează la președinție 10% din cele 200 ședințe de plen noul complet de judecată sondaj IMAS amnistie şi graţiere Trei parlamentari au demisionat din PSD ziua de naștere a lui Liviu Dragnea
Liviu Dragnea nu a prezidat decât 10% din cele 200 ședințe de plen, dar a luat banii pentru toate, în acuză voalat deputatul liberal, Gigel Știrbu. 
„Dacă cineva, din curiozitate, a intrat pe site-ul Camerei Deputaţilor, putea face uşor următoarea statistică privind prezenţa domnului preşedinte al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, la conducerea şedinţelor de plen şi a şedinţelor de plen comune, pe ultimii doi ani, 2018 şi 2017”, psune Gigel Știrbu.
Potrivit lui, în anul 2018, din totalul de 103 sedinţe de plen simple şi comune, a condus 2 şedinţe simple şi 4 şedinte comune. În anul 2017, din totalul de 114 şedinte de plen comune şi simple, a condus 6 şedinţe simple şi 8 şedinţe comune. Dacă facem o socoteală simplă, din totalul de 217 şedinţe, din ultimii doi ani, domnul Dragnea şi-a exercitat funcţia de preşedinte al Camerei, pentru care primeşte indemnizatie, în doar 20 de şedinţe, procentul participării acestui domn fiind de 9,2% din totalul şedinţelor de conducere efectivă a lucrărilor Parlamentului”, a mai spus deputatul.

10% din cele 200 ședințe de plen

Se ridică o întrebare pertinentă la care domnul Dragnea trebuie să dea răspuns: Oare ce a făcut domnia sa în tot acest timp pentru instituţia care îi plăteşte indemnizaţia? Este o întrebare retorică, bineînţeles, românii ştiind cu ce se preocupă acest domn de doi ani de zile şi cum foloseşte logistica pusă la dispoziţie, prin prisma funcţiei detinute de către Parlamentul României, logistică plătită din taxele şi impozitele contribuabililor români.
„De doi ani de zile, românii văd cum importanţa statului român este pusă în slujba multitudinii de interese personale ale domnului Dragnea.El se preocupă de fapt, din biroul său, de plătit poliţe şi de remaniat miniştri la fiecare lună, fiind, de facto, prim-ministrul României”, spune liberalul.
Acesta mai continuă afirmând că este clar că preocupările principale ale lui Dragnea şi ale guvernanţilor actuali sunt distrugerea economiei româneşti, tentativa de capturare a statului, distrugerea sistemelor publice, atacul sistematic împotriva mediului de afaceri, tentativa de confiscare a banilor privaţi şi acapararea tuturor instituţiilor.
„Este evident că pe Dragnea nu-l interesează nici ţara, nici economia, nici românii, nici imaginea României în Europa şi în lume, având un singur obiectiv – acela de a ţine România captivă propriilor interese.Ar merita pusă o întrebare la sistemul de decontări al Camerei Deputaţilor: Câţi bani, de fapt, a încasat domnul Dragnea în ultimii doi ani, de când a preluat şefia Camerei Deputaţilor?”, conchide liberalul.

1 COMENTARIU

  1. Sa i se taie orele si sa dea banii inapoi, eu daca lipsesc nemotivat la o ora la scoala, mi-o taie directoarea si nu sunt platita pentru ea. Inca o hotie din banii nostri, HOT FLAUSAT!

LĂSAȚI UN MESAJ

*