Procurorul antidrog care l-a arestat pe Ronaldinho, asasinat în luna de miere

Ucigaşi debarcaţi cu jet-ski-uri pe o plajă paradisiacă de pe o insulă din Caraibe l-au asasinat pe procurorul antidrog al Paraguayului, Marcelo Pecci, aflat în luna de miere.

Cinci anchetatori columbieni au fost trimişi pe insula Baru, unde a fost comisă crima, pentru a face investigaţii, cu sprijinul Paraguayului şi SUA, a anunţat marți şeful poliţiei columbiene, generalul Jorge Luis Vargas.

El nu a precizat data sau circumstanţele exacte ale asasinatului, comis în timp ce procurorul îşi petrecea luna de miere pe această insulă turistică.

Fără amenințări anterioare

Pecci, 45 de ani, s-a căsătorit pe 30 aprilie în oraşul Cartagena cu o jurnalistă columbiană, Claudia Aguilera, publicând fotografii de la căsătoria sa pe contul său de Twitter.

Asasinatul a avut loc pe plaja privată a hotelului Decameron, în mijlocul turiştilor şi în faţa albastrului transparent al Mării Caraibelor.

„Doi indivizi au venit (din mare) pe o ambarcaţiune, s-au apropiat şi au deschis focul, apoi au fugit”, a explicat soţia procurorului. „Un paznic a vrut să intervină, ei au deschis focul şi asupra lui”, a adăugat ea.

Procurorul Pecci „nu primise nicio ameninţare”, a mai spus Claudia Aguilera.

În ultima fotografie publicată înainte de asasinat pe contul de Instagram al femeii, cuplul apare îmbrăţişat pe o plajă, având în prim plan o pereche de papucei pentru copii, dând de înţeles că tinerii căsătoriţi aşteptau un copil.

Potrivit ambasadoarei Paraguayului în Columbia, Sophia Lopez, transferul”trupului neînsufleţit al procurorului Pecci către ţara sa nu se va face imediat, din cauza anchetei.

Marcelo Pecci era procuror specializat în anchete asupra crimei organizate, traficului de droguri, spălare de bani şi finanţare a terorismului.

El era cunoscut pentru implicarea sa în ancheta care l-a trimis pe fotbalistul Ronaldinho în spatele gratiilor, între martie şi august 2020, pentru ca acesta intrase în Paraguay cu acte false.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here