ȘTIRILE ZILEI – VIDEO Abzuri ale jandarmilor în numele lui Dragnea, iar ANAF-ul condus de Triculescu nu are încasări

miting PSD la Galați
Foto: Antena3

14.30 Până și luna lui Moș Crăciun a fost invocată de actualul ministru al Transporturilor. Vă mai amintiți toate promisiunile legate de deschiderea metroului din Drumul Taberei. cetateanul.net vi le reamintește într-un articol pe toate.

14.28 Crește inflația în acest an. BNR a crescut la 4,2% prognoza de inflaţie pentru finalul acestui an. Isărescu: Stimularea cererii interne peste potenţialul economiei a pus presiune pe inflaţie.

14.00 Programul de încasări bugetare nu a fost realizat în martie și aprilie, arată un document al ANAF, prezentat de senatorul Florin Cîțu. Președintele ANAF, Mihaela Triculescu, cere unor direcții din subordine să explice de ce nu a fost realizat programul de încasări venituri bugetare în lunile martie și aprilie, potrivit unui document prezentat de senatorul liberal Florin Cîțu, pe contul său de Facebook.scrisoare anaf

13.15 Dragnea poate fi schimbat după 26 mai. Jumătate din filiale, 21 la număr, sunt decise să-l schimbe pe Dragnea dacă PSD va obține sub 25% din numărul voturilor la alegerile din 26 mai pentru Parlamentul European, așa anunță PSnews.ro.

11.50 Abuzuri?! Protestatarii care s-au adunat în fața Casei de Cultură din Topoloveni pentru a-l aștepta pe liderul PSD Liviu Dragnea au fost ridicați de jandarmi și duși cu dubele la poliție potrivit publicației locale stiridepitesti.ro.

11.42 Cine este magistratul preferat al lui Liviu Dragnea. cetateanul.net va dezvaluie intr-un articol publicat astazi cine este febletea liderului PSD atunci când vine vorba de magistrați.

11. 30 Amânare. Preşedintele Iohannis a amânat evenimentul programat pentru 20 mai dedicat Revoluţiei, pentru a elimina orice fel de suspiciune cu privire la asocierea Revoluţiei Române cu perioada electorală în care ne aflăm în prezent şi din profund respect pentru toţi cei care au luptat pentru democraţie şi libertate în anii tiraniei comuniste, anunţă Administraţia prezidenţială.

10.50 Nu prea știu ce legiferează. Răzvan Cuc, ministrul de la Transporturi, a explicat astăzi că în baza schimbărilor legislative realizate de ministerul pe care îl conduce, serviciile Uber nu au fost interzise. „Eu ii sfătuiesc pe șoferii Uber care au luat amenzi sa se ducă sa conteste în instanță” .

CITIȚI ȘI:

Alchimistul de la Hurmuzachi – doi miniștri PSD ascund impostura

Judecătoarea lui Sorin Oprescu se pensionează şi se apucă de prăjituri

Grupul Distribuitorilor de Presă (GEDP), judecat pentru delapidare

Documente. Primarul de la Predeal face spiritism penal! Morții susțin ALDE la europarlamentare

Restaurantul Mogoșoaia, afacere de famiglie la Ministerul Muncii

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here