Ce pregătește CFR pentru vizita Papei. Mii de locuri de muncă sunt libere – ȘTIRILE ZILEI

Papa Francisc vine în România

13.55 Avocata Claudia Silinescu Gherbovan, achitată în dosarul ”Mită la Înalta Curte”, a obținut acordul Secției pentru Judecători din CSM să se întoarcă în magistratură după 23 de ani, voturile în favoarea ei fiind de 6 la 3. În timpul interviului a susținut că a plecat din magistratură în 1996, de la Tribunalul București, deoarece tatăl său avea mari probleme de sănătate și fiica sa se pregătea pentru admiterea la liceu și nu a pomenit un cuvânt despre suspiciunile care au planat asupra Tribunalului București privind dispariția a sute de dosare de adopție în anii 90.

13.40 Agentul României la CEDO este de fapt Agentul lui Liviu Dragnea la CEDO.
Viorel Mocanu a fost avocatul lui Sorin Oprescu în timpul anchetei de la DNA și mare parte din procesul de la Tribunalul București. Hotnews.ro a dezvăluit faptul că avocatul României acționează în favoarea lui Dragnea la CEDO. Mai multe detalii în articolul de pe cetateanul.net.

13.20 Video cu pacienți umiliți la Spitalul Universitar. Mai multe angajate ale Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti au fost filmate în timp ce se răstesc la pacienţi şi îi umilesc, imaginile fiind făcute publice pe Facebook. Vezi detalii în articolul publicat de cetateanul.net.

12.30 Torționar cu 90 de decese care nu a ajuns să fie judecat pentru faptele sale. cetateanul.net va previzintă povestea incredibilă a unui torționar care nici nu a ajuns să fie judecat de magistrați. În penitenciarul pe care îl conducea au murit 90 de oameni. Ce s-a întâmplat în dosarul lui se repetă în Dosarul Mineriadei. Toate detaliile în materialul publicat pe cetateanul.net.

11.02 Coldea, audiat de PSD. Florian Coldea a ajuns la Secţia specială pentru investigarea magistraţilor pentru a fi audiat în dosarul privind extrădarea lui Nicolae Popa

11.00 Zeci de mii de locuri de muncă îți caută angajații. Peste 28.800 de locuri de muncă sunt vacante la nivel naţional, anunţă Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM). Cele mai multe oferte sunt pentru agent de securitate şi lucrător comercial.

10.50 Trenuri speciale pentru vizita Papei. CFR Călători va asigura, cu ocazia vizitei Papei Francisc, circulaţia trenurilor special comandate pentru transportul grupurilor mari de pelerini, va suplimenta cu vagoane trenurile spre /dinspre Bucureşti – 31 mai, Iaşi şi Miercurea Ciuc – 1 iunie şi Blaj – 2 iunie şi va introduce noi trenuri, pe rutele spre localităţile Miercurea Ciuc şi Iaşi în 1 iunie şi Blaj în 2 iunie.

05.30 Cu vacile pe DN1! Protest extrem al unui fermier împotriva corupției dintr-o primărie prahoveană. Mai multe detalii în știrea de pe cetateanul.net.

LĂSAȚI UN MESAJ

*