Circ în Coaliţie la moţiunea simplă împotriva ministrului Sănătăţii: USR ameninţă cu ieşirea de la guvernare

Camera Deputaţilor dezbate astăzi moţiunea simplă depusă de PSD împotriva ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu. Mai mulți parlamentari PNL l-ar vrea demis pe Vlad Voiculescu, dar cei de la USR-PLUS amenință cu ieșirea de la guvernare în cazul unui astfel de vot.

Votul asupra moţiunii urmează să fie dat în şedinţa plenului de miercuri.

CITEŞTE ŞI: Opoziţia cere demiterea lui Vlad Voiculescu! Moţiune de URGENŢĂ: Incomepetenţa şi lipsa de asumare UCID!

PSD a depus, miercurea trecută, în plenul Camerei, moţiunea simplă intitulată „Incompetenţa şi lipsa de asumare ucid! Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea şi viaţa românilor”, semnată de 109 deputaţi social-democraţi.

PSD cere demisia lui Voiculescu

În moţiune, deputaţii PSD cer demisia ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, motivând că în timpul care s-a scurs de la învestirea lui au văzut „atât de multă incoerenţă, lipsă de profesionalism şi de asumare cât nu s-a văzut în ultimii 30 de ani”.

„Victime omeneşti, spitale în flăcări, haos în vaccinare, degringoladă în sistemul de sănătate publică şi minciuni la testare şi raportare! Şi multă indiferenţă, indolenţă, aroganţă şi sfidare din partea celui care ar trebui să aibă drept principală grijă sănătatea şi siguranţa cetăţenilor săi! (…) Este deja mult prea mult! Acest ministru a devenit un adevărat pericol pentru sănătatea românilor”, se arată în moţiune, solicitându-se plecarea acestuia din funcţie.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.