duminică, mai 26, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăFără categorieUn bărbat din Brăila a venit beat la examenul pentru obținerea permisului...

Un bărbat din Brăila a venit beat la examenul pentru obținerea permisului de conducere

-

Un brăilean de 42 de ani s-a prezentat băut la examenul pentru obținerea permisului de conducere. Candidatul avea o alcoolemie de  0,45 mg/ l.

Potrivit IPJ Brăila, incidentul a avut loc vineri, 19 iunie. Unul dintre candidații care s-au prezentat la examenul pentru obținerea permisului de conducere era în stare de ebrietate. Examinatorii au observat că mirosea a alcool și l-au condus la sediul Poliție pentru a-l testa cu aparatul etilotest. Rezultatul a arătat o alcoolemie de  0,45 mg/ l.

„În cursul acestei zile fost adusă la sediul Politiei o persoană ce urma a susține examenul pentru obținerea permisului de conducere pentru a fi testată cu aparatul etilotest, întrucât s-a constatat faptul că aceasta emana halenă alcoolică. A rezultat că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,45 mg/ l”, au anunțat reprezentanții IPJ Brăila.

Persoana a fost respinsă la proba practică, însă nu poate fi pedepsită deoarece nu a condus mașina în stare de ebrietate.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...