VIDEO Un fost senator, amendat după ce i-a pregătit soției o masă romantică pe plajă la Eforie

Un fost senator al României a petrecut Floriile pe plaja din Eforie și i-a organizat soţiei o masă romantică, în ciuda restricțiilor impuse de epidemia de coronavirus. Poliția s-a autosesizat și le-a dat o amendă de 2000 de lei.

Christian Gigi Chiru, fost senator al României, i-a pregătit soţiei, de Florii, o masă romantică pe unul dintre digurile plajei din Eforie. Imaginile au fost postate de soţia sa pe Facebook, care a afirmat că sunt la ei în curte: „Surpriza de ziua mea de nume!!! De vissss …❤️🙏“

În urma apariţiei imaginilor pe Facebook, poliţia s-a sesizat şi i-a amendat pe cei doi cu 2.000 de lei pentru nerespectarea Ordonanţei Militare nr. 3. „Urmare a apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care 2 persoane sărbătoreau un eveniment, în localitatea Eforie, vă comunicăm faptul că acestea au fost sancţionate contravenţional, pentru nerespectarea Ordonanţei Militare nr. 3, cu amendă în valoare de 2.000 de lei”, au transmis, duminică, reprezentanţii IPJ Constanţa, potrivit Mediafax.

„Nu voiam sa intervin, dar…, sa transformi un eveniment in familie, de sfintele florii, in subiect de pandemie publica, este prea mult. Oameni buni , nu am incalcat nici un decret, nici o lege, suntem izolati la fel ca toata lumea. Noi vrem sa combatem virusul prin iubire, prin normalitate. Nu vrem sa suparam pe nimeni. Suntem alaturi de cei in suferinta. Neputinta sau manipularea unora, nu este generatä de mine sau familia mea. Va rog sa ne scuzati pentru ca suntem optimisti si fericiti”, a explicat Chiru pe Facebook.

Christian Gigi Chiru a fost senator al României în legislatura 2012-2016.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.