vineri, mai 24, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăConstanța: Consiliul Local se reunește marți pentru a alege succesorul lui Mazăre

Constanța: Consiliul Local se reunește marți pentru a alege succesorul lui Mazăre

-

Constanța: Consiliul Local se reunește marți pentru a alege succesorul lui Mazăre

Radu Mazare
Radu Mazăre

Consiliul Local Municipal Constanţa se reuneşte mâine, în şedinţă extraordinară, pentru a alege prin vot care dintre cei doi viceprimari va prelua atribuţiile de primar, după suspendarea lui Radu Mazăre din această funcţie.
Informaţia a fost confirmată de Marcela Enache, secretarul Consiliului Local Constanţa. Cel mai probabil, evenimentul va avea loc la ora 11.00.
Prefectul județului Constanța, Ion Constantin, a emis luni ordinul de suspendare a mandatului pentru primarul Radu Mazăre.
Ordinul a fost emis în baza adresei transmise de Secția Penală a Înaltei Curți de Casație și Justiție prin care a fost comunicată dispoziția de arestarea preventivă a acestuia. „În conformitate cu prevederile din Legea Administrației Publice Locale nr. 215/2001 și în temeiul prevederilor din Legea nr. 340/2004 privind prefectul și Instituția Prefectului, am emis ordinul prin care se constată suspendarea de drept a mandatului primarului municipiului Constanța. Prezentul ordin poate fi atacat în instanța de contencios administrativ”, a anunțat prefectul Ion Constantin.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Primar, agresat de un preot şi presupusa sa amantă

0
Un preot din Cernavodă l-ar fi agresat fizic pe primarul orașului, Liviu Negoiță (PNL), la ceas de seară. Omul bisericii ar fi fost surprins cu amanta sa. CITEŞTE ŞI: Laura Hant, președinta Asociației Mihai Eminescu Viena, susținere pentru primarul Iașului:...