sâmbătă, octombrie 26, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăUn șofer vitezoman din Galați, prins cu peste 200 km/h

Un șofer vitezoman din Galați, prins cu peste 200 km/h

-

Un șofer din Galați a dat radarul peste cap, pe un drum din județul Vrancea. El a fost prins de polițiștii rutieri în timp ce circula cu viteza de 203 km/h. Șoferul vitezoman a rămas fără permis de conducere timp de trei luni.

Potrivit polițiștilor, șoferul este un tânăr din orașul Tecuci. El a fost prins noaptea trecută pe DN2- E85 în timp ce circula cu viteză foarte mare.  

„Polițiștii rutieri au depistat un tânăr din localitatea Tecuci, în timp ce conducea un autoturism pe E 85, în afara localității Garoafa, cu viteza de 203 km/h. Conform legislației în vigoare, conducătorului auto i-a fost aplicată o sancțiune contravențională între 9 și 21 de puncte amendă, cu posibilitatea achitării a 652,5 lei în 15 zile și măsura complementară de reținere a permisului de conducere pentru o perioada de 90 de zile”. (IPJ Vrancea)

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Probele din dosarul lui Dumitru Buzatu, eliminate de judecători: DNA are la dispoziţie 5 zile să spună ce face cu dosarul

0
Curtea de Apel Iași a decis vineri, 25 octombrie, că rechizitoriul procurorilor DNA a fost întocmit nelegal, motiv pentru care au eliminat decizia Tribunalului Vaslui privind începerea procesului. CITEŞTE ŞI: Focar de rujeolă la o şcoală din județul Buzău Instanța...