miercuri, mai 22, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPremierul Orban îl demite pe secretarul de stat prins beat la volan

Premierul Orban îl demite pe secretarul de stat prins beat la volan

-

Premierul Ludovic Orban a decis să-l demită pe secretarul de stat din ministerul transporturilor, Vasile Lupu, membru al PMP, care a fost implicat, vineri, într-un accident. Lupu este suspectat că a urcat băut la volan, ar fi refuzat să sufle în aparatul etilotest și nu a fost de acord sa i se recolteze probe de sânge.

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Valeriu Lupu a provocat un accident rutier, la Timişoara, intrând cu autoturismul într-o maşină parcată. Potrivit News.ro, o femeie, proprietara maşinii lovite, a mers să vadă ce s-a întâmplat. Când a ajuns lângă maşină, i s-a părut că bărbatul care a provocat accidentul este beat, astfel că a sunat imediat la poliţie.

Poliţiştii veniți la fața locului au vrut să îl testeze cu etilotestul, însă acesta a refuzat. De asemenea, secretarul de stat nu a vrut nici să meargă la Spitalul Municipal din Timişoara, pentru recoltarea probelor de sânge.

Valeriu Lupu a fost numit recent secretar de stat în Ministerul Transporturilor. 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şedinţă de URGENŢĂ a Coaliţiei: Nu mai sunt bani!

0
Coaliția de guvernare PNL-PSD se pregătește să discute o Ordonanță de Urgență (OUG) ce vizează majorări salariale pentru anumite categorii de bugetari, cu un impact bugetar estimat la 1,2 miliarde lei. Ministrul Marcel Boloș a calculat această sumă, care...