Scandal în PMP: „Loază, gogoașă înfuriată”. Băsescu intervine

Scandal între Băsescu și Turcescu
Scandal între Băsescu și Turcescu

După ce Robert Turcescu l-a atacat dur pe Theodor Paleologu în urma rezultatelor obținute în primul tur al alegerilor prezidențiale, când a obținut 5% din voturi, Traian Băsescu, fostul lider al PMP, actual europarlamentar, s-a poziționat de partea lui Paleologu.

„Paleologu dixit: <<Slavă Domnului, eu nu sint in PMP!>>. Ia uite unde era gogoșa înfuriată! Da’ ce, micuțule, îți pute partidul asta care te-a scuturat de praful anonimatului? Nu ți-e, mă, rușine? Zeci de mii de membri PMP au tras in campania asta pentru tine de le-au sarit ochii din cap si tu le dai cu flit?
Eu nu ți-am făcut campanie pentru că acum doua luni, la sediul partidului, când te-am auzit că vrei să candidezi independent, doar susținut de PMP, am intuit exact ce loază ești. Dar un pic de respect pentru munca tuturor celorlalți colegi din PMP ai putea să arăți, mai, gogoașă infuriată!”, a fost mesajul lui Robert Turcescu.

„Reacția lui este o chestiune de caracter”

Supărat pe atitudinea lui, fostul președinte Traian Băsescu i-a transmis că, dacă ar fi candidat el, PMP nu făcea pragul de 3%.

„Dacă ar fi candidat Robert Turcescu probabil că nu făceam pragul de 3%. E incorect. Până la urmă, Paleologu a fost un candidat care a probat că are capacitatea să nu lase PMP-ul să alunece sub prag. A fost foarte important pentru alegătorii PMP să conștientizeze că sunt în continuare jucători. Se reconfirmă procentul de la Europarlamentare. I-o spun public lui Turcescu, el nu făcea 3%, acuma nu știu cât se supără. Reacția lui este o chestiune de caracter. Până la urmă, unui om care a fost candidat, pentru care nu prea te-ai dat cu capul de pereți să-l ajuți în campanie, vi și-i spui că ai scos prea puin. Tu cu ce ai contribuit la acel prea puțin? Spre exemplu, Neamțu, Mihai Neamțu, a fost extraordinar cât l-a ajutat pe Paleologu, deși intelectual ei sunt în contradicție, cu opțiuni destul de diferite. Dar a fost un partener loial candidatului”, a declarat Traian Băsescu la TVR.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.