marți, mai 28, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri localeAlba: Primarul comunei Vinţu de Jos, arestat la domiciliu pentru abuz în...

Alba: Primarul comunei Vinţu de Jos, arestat la domiciliu pentru abuz în serviciu

-

Primarul comunei Vinţu de Jos, Gheorghe Vlad (PSD), reţinut, vineri, de către procurorii Parchetului Tribunalului Alba pentru abuz în serviciu pentru că ar fi folosit în scop personal bani din bugetul primăriei, a fost arestat la domiciliu în urma unei decizii de sâmbătă a Judecătoriei Alba Iulia.

catuse mitaPotrivit reprezentanţilor Judecătoriei Alba Iulia, primarul comunei Vinţu de Jos, Gheorghe Vlad, şi Valentin Groza, şef birou în cadrul instituţiei, au fost prezentaţi, sâmbătă, instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru abuz în serviciu, transmite Mediafax.

Sursele citate au precizat că magistraţii Judecătoriei Alba Iulia au respins propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba de arestare preventivă a celor doi şi a decis ca aceştia să fie cercetaţi în continuare în arest la domiciliu.

Decizia Judecătoriei Alba Iulia nu este definitivă şi poate fi atacată cu contestaţie care se va judeca la Tribunalul Alba.

Primarul comunei Vinţu de Jos, Gheorghe Vlad (PSD), a fost audiat, vineri.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ordin de restricţie faţă de cei care îşi agresează fizic sau verbal vecinii: Camera Deputaţilor a VOTAT!

0
Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a anunţat că a fost adoptată modificarea Codului Penal privind instituirea ordinului de restricţie faţă de cei care îşi agresează fizic sau verbal vecinii, având în vedere scandalurile pe care mai multe...