duminică, septembrie 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăTeodorovici s-a răzgândit, candidează din nou

Teodorovici s-a răzgândit, candidează din nou

-

Noaptea de vineri spre sâmbătă a fost sfetnic pentru ministrul de Finanțe care anunțase, ieri, că se retrage din cursa pentru funcția de președinte executiv. Teodorovici s-a răzgândit, candidează din nou.

Eugen Orlando Teodorovici declara vineri că renunță la candidatură din cauză că BEx a respins o propunere făcută de el, și anume aceea ca miniștrii care pierd în competiția internă din partid să se retragă din funcția deținută în Guvern.

Surpriză pentru Dăncilă: Teodorovici s-a răzgândit, candidează din nou

După BEx-ul făcut vineri la lumina zilei, au urmat tot felul de întâlniri nocturne în care pesediștii au înnodat/dezlegat alianțe pentru votul de la Congresul de astăzi.

Rezultatele negocierilor nocturne se vor vedea la votul final, dar până atunci o mutare surpriză a fost anunțată deja: unul dintre candidații la funția de președinte executiv, Sorin Bota, a anunțat de la tribuna Congresului că se retrage din cursă și și-a îndemnat susținătorii să-l voteze pe Eugen Teodorovici – care s-a sucit peste noapte și candiează iar.

Ca urmare, pentru presedinția executivă a PSD se bat Eugen Teodorovici, Daniel Suciu si Daniel Florea. Cum Suciu este preferatul lui Dăncilă, este clar că Teodorovici îi încurcă planurile Vioricăi Dăncilă.

”Eu nu am încercat decât să ridic nivelul competiției și să spun foarte clar, să aduc ceva în plus și pentru a demonstra că nu am niciun fel de teamă de niciun fel de competiție am spus foarte clar ca ar fi foarte corect ca cel care pierde să se și retraga din functia pe care o detine. (…) Eu am spus ori mergem în această variantă, ori mă retrag”, explica Teodorovici, după CEx-ul, atât motivele pentru care s-a înscris inițial în cursa internă cât și acelea care l-au făcut să renunțe la candidatură.

Cu aceeași ocazie, Teodorovici a susținut și că funcția de ministru al Dezvoltării nu-i aduce lui Daniel Suciu vreun avantaj într-o confruntare cu el și asta pentru, într-un Guvern, ministrul de Finanțe (addică el – n.r.) ”este cheia și pe legea pensiilor, și pe salarizare, și pe PNDL, și pe FDI și cam pe tot”

Extrem de deschis vineri după cum se vede, Teodorovici nu s-a grăbit să explice, astăzi, logica pentru care s-a răsucit cu 180 de grade peste noapte și a revenit în competeția deschisă pentru locul doi din ierarhia PSD. În context, merită amintit că același Teodorovici visează și la o candidatură, în numele PSD, la Președinție, la alegerile din această toamnă.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...