sâmbătă, mai 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăFără categorieCel mai dulce râu. Un tir cu 20 de tone de ciocolată...

Cel mai dulce râu. Un tir cu 20 de tone de ciocolată s-a prăbușit în Olt

-

Un autocamion încărcat cu 20 de tone de ciocolată, condus de un șofer bulgar, s-a prăbușit în râul Olt, după ce s-au blocat frânele vehiculului pe şoseaua ocolitoare a staţiunii Călimăneşti (DN 7 CC).

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea. autocamionul s-a prăbuşit în râu de la o înălţime de 6 metri, şoferul bulgar, care ar fi sărit din cabină înainte ca tirul să plonjeze peste parpete în apă, alegându-se doar cu câteva vânătăi.

„Conducătorul autocamionului, un bărbat în vârstă de 30 de ani, cetăţean bulgar, a declarat că autocamionul ar fi rămas fără frâne şi a pierdut controlul volanului. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,0 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma evenimentului rutier, bărbatul s-a ales doar cu câteva excoriaţii, acesta refuzând să fie transportat la o unitate spitalicească”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea, citat de Agerpres.

Circulaţia în zonă ar putea fi întreruptă pentru câteva zeci de minute pentru scoaterea autocamionului din apă, a mai precizat reprezentantul Poliţiei Vâlcea.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...