vineri, octombrie 18, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăSimion acuzat de înşelegri subterane cu Ciolacu: Brusc este băiatul bun, nu...

Simion acuzat de înşelegri subterane cu Ciolacu: Brusc este băiatul bun, nu mai este extremist

-

Mircea Geoană, candidat independent la alegerile prezidențiale, și-a prezentat Angajamentul pentru România la Pitești.

CITEŞTE ŞI: Milionarul care şi-a răpit copiii a fost reţinut

Mircea Geoană a vorbit despre pericolul extremismului și despre înțelegerea dintre George Simion și Marcel Ciolacu.

„Mie mi se pare, și cred că este un lucru acceptat de toată lumea, că există o înțelegere subterană între Ciolacu și Simion. Eliminarea doamnei Șoșoacă nu cred că este un accident, protecția pe care domnul Simion o are în presă, brusc este băiatul bun, nu mai are legături cu Moscova, nu mai este extremist, brusc este băiatul simpatic care, eventual, poate să obțină niște voturi”, a declarat Mircea Geoană în cadrul evenimentului.

Geoană denunță un linșaj la adresa sa

Mircea Geoană a vorbit și despre campania de linșaj la adresa sa și a campaniei sale, motivată de dorința premierului de a-l avea pe Simion în turul 2, pentru că doar așa poate câștiga Președinția României.

Calcule pentru parlamentare

„O astfel de finală, ar duce, automat, AUR, în opinia mea, la 20%. Cine merge în turul 2 trage partidul, pentru că avem alegeri parlamentare la o săptămână după (…), Parlamentul viitor al României va avea, cel puțin 30% un pachet de partide extremiste, pro Moscova”, susține Mircea Geoană.

Situația economică și socială de anul viitor va fi una foarte grea, iar posibilitatea ca Simion să fie desemnat prim-ministru este reală, a mai menționat Mircea Geoană. Prin invocarea așa zisei stabilități guvernamentale, ne vor păcăli din nou, iar această situație trebuie să ne îngrijoreze.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Simion cheamă lumea în stradă: În 2024 nu mai avem o Românie democratică!

0
Prezidențiabilul și președintele AUR, George Simion, susține că cei din PSD și USR au făcut contestații în mai multe județe în legătură cu listele partidului pentru alegerile parlamentare, pentru a-i scoate din cursa electorală. CITEŞTE ŞI: Simion acuzat de...