vineri, octombrie 18, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăGeorge Simion, acuzat că cere bani pentru un loc pe liste la...

George Simion, acuzat că cere bani pentru un loc pe liste la Parlamentare

-

Deputatul Ringo Dămureanu a lansat acuzații grave la adresa liderului AUR, George Simion, joi, 16 octombrie.

CITEŞTE ŞI: George Simion îi dă peste nas lui Mircea Geoană

Într-un monolog publicat pe o rețea sociale, Dămureanu susține că a fost exclus de pe listele candidaților partidului la alegerile parlamentare pentru că a refuzat să doneze AUR suma de 60.000 de euro.Singurul parlamentar ales pe listele AUR în 2020 i-a acuzat joi, 16 octombrie, pe George Simion și Marius Lulea, fostul reprezentant legal al partidului în fața Autorității Electorale Permanente (AEP), că i-au cerut suma de 60.000 de euro ca să îl pună pe listele de candidați la Dolj.„La AUR vii să dai, pentru Simion, 60.000 euro, nu să speri ceva bun pentru Țară”, a scris pe Facebook deputatul Ringo Dămureanu, cu privire la suma necesară pentru a fi candidat AUR în alegerile parlamentare din 1 decembrie.

Cum a reacţionat

Când i-a spus lui George Simion că nu are acești bani, președintele AUR l-ar fi îndemnat să se împrumute.„Am fost chemat să mă împrumut de bani și președintele (George Simion, n.r.) a zis „Dacă nu aveți de la cine, vă trimit eu”, probabil la cămătari, „să luați bani cu împrumut și să donați, aici la noi”. Dar nu am făcut-o”, a spus deputatul AUR.Ringo Dămureanu a explicat și că a căzut în dizgrație față de George Simion în momentul în care ar fi spus în fața colegilor de partid: „Avem nevoie de un președinte, nu de un borfaș”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Simion cheamă lumea în stradă: În 2024 nu mai avem o Românie democratică!

0
Prezidențiabilul și președintele AUR, George Simion, susține că cei din PSD și USR au făcut contestații în mai multe județe în legătură cu listele partidului pentru alegerile parlamentare, pentru a-i scoate din cursa electorală. CITEŞTE ŞI: Simion acuzat de...