vineri, octombrie 4, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăBugetul alocat în Bucureşti-Ilfov programului Casa Verde Fotovoltaice s-a epuizat într-un minut...

Bugetul alocat în Bucureşti-Ilfov programului Casa Verde Fotovoltaice s-a epuizat într-un minut şi 15 secunde

-

Bugetul alocat programului Casa Verde Fotovoltaice 2024 s-a epuizat în timp record, a anunțat Ministerul Mediului.

CITEŞTE ŞI: Începe programul Casa Verde Fotovoltaice 2024. Cum te poți înscrie

Cei mai interesați de fondurile pentru panouri solare s-au dovedit a fi locuitorii din Capitală și din județul Ilfov, conform sursei citate.Astfel, peste 3.800 de persoane s-au înscris în Programul Casa Verde Fotovoltaice din Bucureşti-Ilfov, au anunţat reprezentanţii Administraţiei Fondului pentru Mediu.

Bugetul de 114.120.000 de lei alocat acestei regiuni a fost rezervat integral prin înscrierea unui număr de 3.804 persoane fizice pentru București și Ilfov.”Încă o etapă de înscrieri s-a finalizat cu succes astăzi.

Cât va fi finanţarea

Încă 3.804 de gospodării, din Bucureşti şi Ilfov, vor primi finanţarea de 30.000 de lei prin Programul Casa Verde Fotovoltaice, pentru producerea de energie electrică necesară consumului propriu, stocării şi livrării surplusului în sistemul energetic naţional.

Beneficiile utilizării sistemelor de panouri fotovoltaice şi a bateriilor de stocare a energiei aferente le reprezintă reducerea costurilor la factura de electricitate, precum şi, pe termen lung, reducerea emisiilor de carbon la nivel naţional”, a declarat preşedintele AFM, Laurenţiu-Adrian Neculaescu.Etapă nouă de înscriere pentru Regiunea -Sus VestConform AFM, înscrierea în Regiunea Sud-Vest – judeţele Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt şi Vâlcea, în 7 octombrie, buget alocat de aproape 200 de milioane de lei, în Regiunea Vest – judeţele Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş, în 8 octombrie, buget alocat 229 de milioane de lei.De asemenea, în 9 octombrie se pot înscrie în acest program unităţile de cult din toate regiunile, bugetul alocat fiind de peste 20 de milioane de lei. Totodată, s-au încheiat înscrierile pentru regiunile Nord-Vest, Centru, Nord-Est, Sud-Est şi Muntenia. Bugetul total alocat Programului Casa Verde Fotovoltaice este de două miliarde de lei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Candidaturile Dianei Şoşoacă şi a lui Mircea Geoană, contestate la CCR

0
Candidaturile depuse de Diana Șoșoacă (SOS România) și Mircea Geoană (independent au fost contestate la Curtea Constituțională, au precizat surse politice pentru stiripesurse.ro. CITEŞTE ŞI: Diana Şoşoacă şi-a depus candidatura la Prezidenţiale: Promite să aducă Diaspora acasă! Deocamdată nu se cunosc...