miercuri, octombrie 2, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăDiasporaBOR va cumpăra două imobile la Paris și Roma pentru a organiza...

BOR va cumpăra două imobile la Paris și Roma pentru a organiza o școală românească și un centru social

-

Biserica Ortodoxă Română (BOR) va cumpăra două imobile la Paris și Roma. Acestea vor fi utilizate pentru a organiza o școală românească și un centru social.

Aprobarea achiziției a fost făcută miercuri de Guvern.
„Aprobăm azi sprijinirea achiziționării de către Biserica Ortodoxă Română a două imobile în Franța și Italia”, a anunțat premierul Marcel Ciolaacu înainte de ședința de Guvern.

Șeful Guvernului a explicat cum vor fi folosite clădirile.
„Imobilul din Paris va fi transformat într-o școală românească și va contribui la păstrarea identității spirituale, culturale și lingvistice a românilor din Franța. Cel din Roma va găzdui un centru social rezidențial pentru mamele și copiii care vin la tratament la Spitalul Pediatric Bambino Gesù. Astfel, vom fi alături de familiile românilor care au nevoie de sprijinul și empatia noastră”, a precizat Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Rareş Bogdan aruncă BOMBA: PNL nu mai vrea să audă de PSD

0
PNL nu mai vrea să audă de alianță cu PSD după alegeri, susține prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan. CITEŞTE ŞI: Rareş Bogdan a RĂBUFNIT la adresa PSD: Ciolacu, luat captiv de baroni! Acesta a declarat că opţiunea liberalilor după alegerile de...