miercuri, octombrie 2, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăMesaje RO-Alert pentru locuitorii din Tulcea și Galați. MApN: Patru aeronave militare...

Mesaje RO-Alert pentru locuitorii din Tulcea și Galați. MApN: Patru aeronave militare au fost ridicate

-

Mesaje RO-Alert au fost emise în noaptea de marţi spre miercuri pentru zona de nord a judeţului Tulcea și Galați privind riscul căderii unor obiecte din spaţiul aerian.

Ministerul Apărării Naţionale a anunţat că patru aeronave militare, două F-18 ale Forţelor Aeriene Spaniole şi două F-16 ale Forţelor Aeriene Române, au fost ridicate în noaptea de marţi spre miercuri, după ce Federaţia Rusă a atacat cu drone obiective din Ucraina, aflate în apropierea graniţei cu România. Nicio astfel de dronă nu a pătruns în spaţiul aerian naţional, susține MApN.

„Miercuri, 2 octombrie, forțele ruse au executat o nouă serie de atacuri cu drone asupra unor obiective civile și de infrastructură din Ucraina, în proximitatea frontierei fluviale cu România, în județul Tulcea. Ca urmare a detectării unor grupuri de drone care se îndreptau către spațiul aerian al Ucrainei, în apropierea spațiului aerian al României, Centrul Național Militar de Comandă (nucleu) a notificat Inspectoratul General pentru Situații de Urgență privind instituirea măsurilor de alertare a populației din județele Tulcea și Galați, fiind transmise, la ora 2.41, mesaje RO-Alert”, a anunțat MApN.

”În această noapte a fost transmis un mesaj RO-Alert pentru zona de nord a judeţului Tulcea după ce structurile de apărare şi securitate naţională au interceptat un posibil atacat al Federaţiei Ruse asupra unor obiective de pe teritoriul Ucrainei. Mesajul transmite informaţii de avertizare şi de informare a populaţiei cu privire la posibilitatea căderii unor obiecte din spaţiul aerian şi măsuri de adăpostire în cazul în care situaţia o impune”, a transmis ISU.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Rareş Bogdan aruncă BOMBA: PNL nu mai vrea să audă de PSD

0
PNL nu mai vrea să audă de alianță cu PSD după alegeri, susține prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan. CITEŞTE ŞI: Rareş Bogdan a RĂBUFNIT la adresa PSD: Ciolacu, luat captiv de baroni! Acesta a declarat că opţiunea liberalilor după alegerile de...