vineri, septembrie 27, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăEuroparlamentarul PSD Dan Nica îl dă în judecată pe George Simion: Pentru...

Europarlamentarul PSD Dan Nica îl dă în judecată pe George Simion: Pentru aceste minciuni, trebuie să plătească!

-

Europarlamentarul PSD Dan Nica a anunţat că îl va da în judecată pe liderul AUR, George Simion, pentru acuzaţiile făcute de acesta în spaţiul public, referitoare la presupuse construcţii hidrotehnice care i-ar aparţine.

Europarlamentarul Dan Nica a anunțat că îi va cere lui George Simion daune materiale, iar toţi banii pe care îi va obţine în instanţă îi va dona pentru refacerea caselor sinistraţilor din cele 28 de localități afectate. 

„George Simion, candidat la Preşedinţia României, în loc să-i ajute pe oamenii care au fost atât de grav afectaţi de inundaţiile din Galaţi, a decis să vină cu o serie întreagă de minciuni. Pentru acest lucru, pentru minciunile pe care le-a spus despre mine, am decis să-l dau în judecată şi toţi bani pe care-i voi obţine în instanţă îi voi pune la dispoziţia Crucea Roşie sau celor care se ocupă de reconstrucţia caselor celor care au fost afectaţi de inundaţiile din Galaţi, pentru că minciuna trebuie să aibă un preţ. Eu nu am avut, nu am diguri, iazuri, bălţi de peşte, baraje, iar pentru aceste minciuni George Simion trebuie să plătească, pentru că minciuna trebuie să aibă un preţ. Preţul îl va plăti George Simion”, a declarat europarlamentarul PSD de Galați, Dan Nica.

Județul Galați a fost grav afectat de inundații, 28 de localității fiind devastate de puhoaiele de apă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...