vineri, septembrie 27, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă oră30 de tone de deşeuri confiscate în județul Dâmboviţa

30 de tone de deşeuri confiscate în județul Dâmboviţa

-

Comisarii Gărzii Nationale de Mediu au efectuat controale în satul Bălteni din judetul Dâmbovița, ce au vizat societăți comerciale cu obiect de activitate colectarea și comercializarea materialelor reciclabile feroase si neferoase ale si alte activități cu impact deosebit asupra mediului, respectiv incendierea deșeurilor.

„La activități au participat 126 polițiști, 10 echipe din cadrul Gărzii Naționale de Mediu, 14 echipe din cadrul Distributie Electrică România S.A., 10 lucrători SAS Dâmbovița, 53 jandarmi din cadrul IJJ Dâmbovița 75 jandarmi de la Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei. În timpul acţiunii au fost aplicate un număr de 8 sancţiuni în cuantum de 310.000 lei şi au fost confiscate aproximativ 30 de tone deşeuri feroase şi neferoase, cu valoare materială. Este a doua descindere a Gărzii Naționale de Mediu in aceeași săptămână, la operatori care colecteaza, dețin si valorifică ilegal deșeuri. Controlul face parte din zecile de astfel de acțiuni întreprinse de Garda de Mediu, împreună cu reprezentanții Ministerului de Interne. Lupta cu fenomenul continuă in ritm susținut și vom folosi toate pârghiile sisponibile legal pentru a descuraja aceste practici și a face poluatorii să plătească.”, au transmis autorităţile.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...