miercuri, septembrie 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă oră Gorj. Un șarpe uriaș a stat 3 zile într-o maşină

 Gorj. Un șarpe uriaș a stat 3 zile într-o maşină

-

Un şarpe de 1,5 metri a fost găsit după trei zile în maşina unui bărbat din Gorj. Animalul a fost văzut de copilul bărbatului, fiind scos din autoturism de către jandarmi.

Un şarpe de aproximativ 1,5 metri, care a stat timp de trei zile în autoturismul unui bărbat din comuna Stejari, a fost capturat şi eliberat ulterior în natură de către o echipă de jandarmi, informează, miercuri, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Gorj. Marţi, un bărbat din localitatea Stejari a sesizat prin SNUAU 112 faptul că are în autoturism, de trei zile, un şarpe de mari dimensiuni, văzut în autoturism de copilul său. „La faţa locului a fost direcţionată o patrulă de jandarmi din cadrul Detaşamentului Bărbăteşti care a verificat interiorul autovehiculului, găsind şarpele ascuns în tubulatura de aer. Şarpele de mari dimensiuni, peste 1,5 metri, a fost capturat şi eliberat ulterior într-o zonă cu vegetaţie departe de zona locuită”, arată IJJ Gorj. Jandarmii recomandă persoanelor care observă un şarpe să nu se apropie de acesta, să se îndepărteze de el şi să solicite sprijinul autorităţilor competente prin SNUAU 112.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Subvențiile pentru mașini electrice, TĂIATE!

0
Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a spus miercuri, 25 septembrie, că decizia de a diminua cuantumul subvențiilor pentru mașini electrice a aparținut Finanțelor. CITEŞTE ŞI: Primăria Galați își face flotă de mașini electrice Oficialul s-a declarat convins că, odată evaluat impactul reducerii...