miercuri, septembrie 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăCanabis cultivat lângă o localitate din Dâmbovița

Canabis cultivat lângă o localitate din Dâmbovița

-

Două persoane, de 35 și 36 de ani, sunt cercetate pentru trafic de droguri de risc, de către polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Dâmbovița.

Potrivit probelor administrate, în perioada aprilie – 23 septembrie 2024, cei doi ar fi înființat și dezvoltat, în pădurea Luntrea, situată în proximitatea localității Uliești, județul Dâmbovița, o cultură de canabis, în scopul comercializării. Cele două persoane au fost prinse în flagrant delict în timp ce una dintre acestea ar fi intenționat să schimbe acumulatorii unei camere destinate supravegherii culturii, iar cealaltă persoană ar fi verificat stadiul de dezvoltare al plantelor. Au fost descoperite și ridicate 150 de plante de canabis, cu înălțimea de 1,50 – 1,70 metri la tulpină, o instalație pentru irigare, precum și un sistem de supraveghere video. De asemenea, în urma perchezițiilor efectuate la domiciliul uneia dintre persoanele cercetate, a fost descoperită și ridicată o altă cultură de canabis, formată din 30 de plante de mici dimensiuni, ce ar fi fost înființată și dezvoltată pe parcursul lunii septembrie 2024. „La data de 23 septembrie a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmbovița au dispus reținerea celor două persoane, pentru 24 de ore, iar la data de 24 septembrie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dâmbovița a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița și jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, transmite IPJ Dâmbovița.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Subvențiile pentru mașini electrice, TĂIATE!

0
Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a spus miercuri, 25 septembrie, că decizia de a diminua cuantumul subvențiilor pentru mașini electrice a aparținut Finanțelor. CITEŞTE ŞI: Primăria Galați își face flotă de mașini electrice Oficialul s-a declarat convins că, odată evaluat impactul reducerii...