vineri, septembrie 20, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPoliţist prins băut la volan: A intrat cu maşina în şanţ

Poliţist prins băut la volan: A intrat cu maşina în şanţ

-

Un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj a fost depistat în stare de ebrietate la volan, după ce a cauzat un accident rutier, mașina sa ajungând într-un șanț de pe marginea drumului.

CITEŞTE ŞI: Cel mai mai mare crescător de oi din România vrea să pună monopol pe exportul de miei

Polițist prins băut la volan. A intrat cu mașina într-un șanț

Polițistul a refuzat atât testarea pentru consumul de droguri, cât și prelevarea de sânge pentru determinarea alcoolemiei și a eventualelor substanțe stupefiante. În urma acestui incident, conducerea Poliției Cluj a demarat o anchetă penală și verificări interne prin Biroul de Control, pentru a stabili toate circumstanțele evenimentului și a evalua atitudinea angajatului implicat.

Accidentul s-a produs vineri dimineață în localitatea Livada, comuna Iclod, și a atras atenția publicului din cauza comportamentului polițistului, care a ales să nu coopereze în cadrul procedurilor standard post-accident. Ancheta este în curs pentru a clarifica toate detaliile.

Ce anunță IPJ Cluj

„Din cercetările efectuate a rezultat că bărbatul, de 33 de ani, angajat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, în timp ce conducea autoturismul, pe direcţia Gherla spre Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare, intrând în şanţul de pe marginea drumului. La testarea acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în momentul în care echipajul de poliţie l-a informat că va fi testat cu aparatul DrugTest, acesta a refuzat, motiv pentru care a fost condus la unitatea medicală, pentru recoltarea de mostre biologice, unde, de asemenea, a refuzat recoltarea”, au transmis oficialii IPJ Cluj.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ponta şi-a recâştigat titlul de doctor: Instanţa Supremă a luat decizia!

0
Fostul premier Victor Ponta a obținut anularea ordinului prin care Ministerul Educației i-a retras, în 2016, titlul de doctor. Decizia este definitivă și a fost pronunțată miercuri de Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), în baza unei decizii...