vineri, septembrie 20, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăEconomicCiolacu: Anul viitor vom putea cumpăra anvelope #produseînRomânia!

Ciolacu: Anul viitor vom putea cumpăra anvelope #produseînRomânia!

-

Anul viitor vom putea cumpăra anvelope #produseînRomânia! Este impresionant ce am văzut la fabrica Nokian Tyres din Oradea, la o zi după inaugurarea oficială a investiției de 650 de milioane de euro, la care Guvernul a contribuit cu un ajutor de stat de 100 de milioane de euro! – a scris premierul Marcel Ciolacu pe Facebook.

„Este o unitate la cel mai înalt standard, unde – până la sfârșitul acestui an – vor lucra 300 de angajați, iar până în 2025 vor ajunge la 500 de angajați, plătiți la nivelul salariilor occidentale.

Relocată din Rusia în România, fabrica Nokian Tyres este un exemplu al unei reușite care reunește un investitor de calibru internațional, autorități locale și Guvernul României care a susținut puternic o asemenea investiție. Pentru că  parteneriatul cu mediul privat este #caleasigură pentru dezvoltarea României!

Mai mult, folosim acum modelul Nokian pentru a construi Programul Național pentru Marea Industrie, de 2 miliarde de euro. Pentru că firma finlandeză este, prin producția românească exportată peste tot în lume, unul dintre cei mai mari ambasadori ai României în lume!  De aceea, sunt convins că succesul Nokian va atrage și alți mari investitori în țara noastră”, a mai precizat premierul Marcel Ciolacu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ponta şi-a recâştigat titlul de doctor: Instanţa Supremă a luat decizia!

0
Fostul premier Victor Ponta a obținut anularea ordinului prin care Ministerul Educației i-a retras, în 2016, titlul de doctor. Decizia este definitivă și a fost pronunțată miercuri de Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), în baza unei decizii...