vineri, septembrie 20, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă oră București. Mașină strivită de tramvai! Șoferul a murit

 București. Mașină strivită de tramvai! Șoferul a murit

-

Accident mortal produs, joi dimineața, în zona Progresul din Capitală. Un tramvai a lovit o mașină care s-a rupt în două, șoferul acesteia murind.

Accidentul s-a produs în jurul orei 7.20. Tramvaiul a proiectat mașina într-un stâlp și autoturismul s-a rupt în două.

Liniile de tramvai 1, 10, 11, 25 și 47 sunt blocate pe Șoseaua Progresului, pe ambele sensuri de circulație. „Liniile 1, 10, 11, 25 și 47 – blocate pe Șos. Progresului, în zona stației Inox, pe ambele sensuri. Cauza: eveniment de circulație. S-au aplicat măsuri de deviere”, a anunțat Societatea de Transport București (STB), potrivit stiripesurse.ro.

„Din informaţiile preliminare, conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe şos. Progresului, dinspre Calea 13 Septembrie către Calea Rahovei, ar fi efectuat virajul la stânga peste calea de rulare a tramvaiului moment în care a intrat în coliziune cu un tramvai ce se deplasa în aceeaşi direcţie. În urma accidentului de circulaţie conducătorul autovehicului a rămas încarcerat, iar după extragere prezenta leziuni incompatibile cu viaţa”, a informat Brigada Rutieră.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă s-a trezit cu microfonul tăiat în Parlamentul European: Aţi încercat să omorâţi cât mai mulţi bătrâni…

0
Eurodeputata Diana Șoșoacă s-a trezit cu microfonul tăiat, când a vorbit de la tribuna Parlamentului European despre posibilitatea unui nou vaccin împotriva Variolei Maimuței. CITEŞTE ŞI: Lasconi refuză să participe la dezbateri cu Şoşoacă „Nu v-a ajuns plandemia de Covid care...