vineri, septembrie 20, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăOrban îşi anunţă candidatura la Prezidenţiale: Cine îl susţine

Orban îşi anunţă candidatura la Prezidenţiale: Cine îl susţine

-

Colegiul Național al PMP și Consiliul Național al Forța Dreptei au hotărât, luni, formarea unei alianțe politice între cele două partide și susținerea la alegerile prezidențiale a fostului premier și lider PNL Ludovic Orban.

CITEŞTE ŞI: Şoşoacă vrea demisia lui Arafat: Mor oamenii din cauza incompetenţei voastre!

Cele două partide se află în discuții și cu Partidul Alternativa Dreaptă (PAD), precum și cu Partidul Naţional Ţărănesc Maniu Mihalache (PNŢMM), a declarat președintele PMP, Eugen Tomac, într-o declarație de presă la Parlament, în prezența reprezentanților celor oatru formațiuni. El a spus că „toate forțele oneste de dreapta” sunt așteptate să se alăture alianței politice și că PNL nu se poate numi partid de dreapta din moment ce refuză să se disocieze de PSD.

Noua Alianţă

Partidele din noua alianță îl vor susține la prezidențiale pe Ludovic Orban. „Am luat decizia de a candida pentru că o consider o obligație morala pe care o am față de cetățenii români”, a afirmat Orban, prezent la eveniment.

Conform lui Orban, PNL nu a avut nicio clipă intenția reală de a coagula forțele de dreapta și i-a acuzat pe liberali că se află la guvernare și girează un premier socialist.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă s-a trezit cu microfonul tăiat în Parlamentul European: Aţi încercat să omorâţi cât mai mulţi bătrâni…

0
Eurodeputata Diana Șoșoacă s-a trezit cu microfonul tăiat, când a vorbit de la tribuna Parlamentului European despre posibilitatea unui nou vaccin împotriva Variolei Maimuței. CITEŞTE ŞI: Lasconi refuză să participe la dezbateri cu Şoşoacă „Nu v-a ajuns plandemia de Covid care...