duminică, septembrie 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăBăsescu îl ia la mişto pe Geoană: Îl bat a treia oară...

Băsescu îl ia la mişto pe Geoană: Îl bat a treia oară fără să candidez

-

Mircea Geoană, candidat la alegerile rezidențiale din acest an, a declarat într-o emisiune care se va difuza sâmbătă la Digi24, că Traian Băsescu este „într-o stare de degradare biologică”.Geoană a spus că ar apela la Klaus Iohannis sau la Dacian Cioloș, „cei care au un pic de competență externă”.

CITEŞTE ŞI: Băsescu, atac la Ciolacu: E sub scorul partidului!

Despre Traian Băsescu adăugând: „Nu cred că își mai dorește viață publică. E într-o perioadă din viață în care vrea să facă altceva. Și e bine să facă altceva pentru că nu cred că a lăsat cea mai bună amintire”, potrivit hotnews.ro.

Traian Băsescu a reacționat la același post de televiziune, unde a declarat că afirmațiile lui Geoană „îl pun în poziția de a se pregăti pentru a doua «Mihaela, dragostea mea»”, scrie sursa citată.„I-am administrat două bătăi și pot să-i înțeleg resentimentele, dar afirmațiile pe care le face în care se vede ca și cum distribuie deja misiuni unor foști demnitari mi se pare că-l pun în poziția de a se pregăti pentru a doua «Mihaela, dragostea mea». El se vede președinte și cred că nu e cazul.

De ce s-a supărat Băsescu

În ceea ce privește degradarea, sunt un om de 72 de ani, în niciun caz nu mai am sănătatea unuia de 30 de ani”, a spus Băsescu.„Aș vrea să-i spun un lucru foarte direct: nu mi-am propus parte a acestei campanii, dar nici nu vreau să mă pun în situația să-l bat pentru a treia oară, de data asta fără să candidez”, a mai spus Băsescu.Fostul șef de stat a adăugat că aceste lucruri nu îl fac însă „să ajung la o degradare încât să-i urez Regelui Mihai sănătate”, făcând referire la gafa lui Geoană din interviu de la Pro TV.Candidatul la alegerile prezidenţiale Mircea Geoană a făcut miercuri, o gafă într-o emisiune TV, când a făcut referire la Regele Mihai, el urându-i sănătate regelului care a murit în 2017. Ulterior, acesta şi-a cerut scuze pentru greşeala făcută.”Mă întorc la ceea ce spunea Regele Mihai în 2011 când a făcut 90 de ani, Dumnezeu să-i dea sănătate, am fost şi în Senat când a avut ultimul discurs. A spus ceva foarte important: Ţara are nevoie de cârmuitori drepţi şi pricepuţi. Astăzi. România nu are cârmuitori nici drepţi, nici pricepuţi”, a spus Mircea Geoană, la PRO TV.Ulterior, candidatul la alegerile prezidenţiale a revenit cu o precizare, în care îşi asumă greşeala.”În emisiunea de la ProTV, am făcut o greşeală de exprimare, când m-am referit la Regele Mihai, pe care o regret. Regele Mihai este unul dintre reperele naţiunii române şi va rămâne veşnic în memoria noastră pentru exemplul de decenţă, de sacrificiu şi iubire de ţară. Odihnească-se în pace!”, a scris Geoană pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...