duminică, septembrie 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăBulai a scăpat de închisoare: A fost plasat în arest la domiciliu

Bulai a scăpat de închisoare: A fost plasat în arest la domiciliu

-

Sociologul Alfred Bulai a fost pus în arest la domiciliu. Decizia magistraților de la Tribunalul București este definitivă.

CITEŞTE ŞI: Ministrul Educaţiei a RĂBUFNIT în cazul Bulai: Studenții trebuie să nu închidă ochii, fie că sunt victime, fie că sunt martori!

Este de amintit că după introducerea în arest Alfred Bulai se pare că sociologul a suferit un ifarct miocardic, situație ce a condus la scoaterea acestuia temporar din arest.
Luat în barca „penalilor„ de procurori…

Sociologul Alfred Bulai reținut, în urmă cu o săptămână, pentru infracțiuni de natură sexuală a fost arestat preventiv, joi seară, pentru 30 de zile de către un judecător de drepturi și libertăți de la Judecătoria Sectorului 1 dar decizia nu a fost contestată iar dosarul său a ajuns la Tribunalul București.

Decizia instanţei

„În temeiul art. 226 C. proc. pen. rap. la art. 223 alin. (2) C. proc. pen., cu referire la art. 202 alin. (1) şi (3) C. proc. pen., admite propunerea de arestare preventivă, formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, cu privire la inculpatul BULAI ALFRED, …, în dosarul nr. 7466/160/P/2024. În temeiul art. 202 alin. (1) şi (3), alin. (4) lit. e) C. proc. pen., coroborat cu art. 223 alin. (2) C. proc. pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului BULAI ALFRED, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, prev. de art. 219 alin. (1) ?i (2) lit. a) C.pen. cu aplic. art. 3 C. pen. şi agresiune sexuală, prev. de art. 219 alin. (1) ?i (2) lit. a) C. pen. cu aplic. art. 3 C. pen., cu aplicarea art. 38 alin. (1) C. pen., pe o durată de 30 de zile, începând de la data punerii efective în executare a mandatului de arestare preventivă. În temeiul art. 230 alin. (1) C. proc. pen., dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului.

În temeiul art. 275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare pentru cei prezenţi şi de la comunicare pentru absenţi. Pronunţată astăzi, 05.09.2024, ora 21:39, în camera de consiliu.”, se arată în minuta judecătorului de drepturi și libertăți care a decis plasare după gratii a academicianului.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...