joi, septembrie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăAlertă în Dâmbovița. A fost emis mesaj RO-ALERT

Alertă în Dâmbovița. A fost emis mesaj RO-ALERT

-

Pompierii din Dâmboviţa intervin, miercuri dimineaţă, pentru lichidarea unui incendiu care a afectat o hală din localitatea Butimanu. Din cauza fumului puternic a fost transmis mesaj RO-Alert.

”În jurul orei 04:14 am fost solicitaţi să intervenim în cazul unui incendiu produs la o hală situată în localitatea Butimanu. Garda de Intervenţie Corneşti intervine cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, Detaşamentul de Pompieri Târgovişte cu o autospecială de stingere şi o autospecială cu hidroperforare, Detaşamentul de Pompieri Titu cu o autospecială de stingere, Detaşamentul de Pompieri Pucioasa cu o autospecială de stingere, iar Garda de Intervenţie Răcari cu un echipaj SMURD”, a transmis, miercuri, ISU Dâmboviţa. Incendiul se manifestă generalizat pe o suprafaţă de aproximativ 1.000 mp. Până la acest moment nu au fost identificate victime, a mai transmis ISU Dâmboviţa.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şedinţă de URGENŢĂ a CSAT

0
O şedinţă a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, convocată de preşedintele Klaus Iohannis, va avea loc joi, începând cu ora 13:00, la Palatul Cotroceni. CITEŞTE ŞI: Iohannis a convocat CSAT după ce drone ruseşti au pătruns în România Pe...

Se reia recalcularea pensiilor