duminică, septembrie 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăLucian Romascanu despre Festivalul ipocriziei de la PNL

Lucian Romascanu despre Festivalul ipocriziei de la PNL

-

Senatorul PSD Lucian Romașcanu îi acuză pe peneliști că, în realitate, s-au opus creșterii pragului de neimpozitare a pensiilor militare la 3000 de lei.

„Colegii liberali, membri ai coaliției de guvernare, reacționează la scorurile politice jenante cu care sunt creditați cu contorsionarea aberantă a realității.

Penibilul este cotidian, dar, periodic, unele declarații merg în zona delirului.

Ultima, dar nu cea din urmă, din păcate: au ajuns să inventeze măsuri la care, în realitate, PNL s-a opus în Parlament, chiar săptămâna trecută.

Concret, încordatul domn Florin Roman spune că Nicolae Ciucă i-ar fi cerut ministrului de  Finanțe, Marcel Boloș, creșterea pragului de impozitare a pensiilor militare la 3000 de lei, iar ministrul lucrează acum să execute ordinul.

FALS INTEGRAL!

Săptămâna trecută, în Parlament, la proiectul de lege privind creșterea pragului de impozitare al pensiilor publice la 3000 de lei, PSD a propus liberailor să facem același lucru și cu pensiile militare. Răspunsul lor ferm a fost NU.

Nu am înțeles exact de ce s-a opus PNL acestei decizii, poate s-au gândit că subiectul pensiei militare nu îl avantajează pe liderul său, Dl. Nicolae Ciucă.

Declarațiile publice ale premierului Marcel Ciolacu, chemarea la guvern a ministrului Boloș pe această temă arată ferm că Partidul Social Democrat susține că și pragul la pensiile militare trebuie crescut la 3000 de lei, ca la pensiile publice, fiindcă asta înseamnă echitate!”, a scris Lucian Romașcanu pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...