vineri, septembrie 20, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPNL se încaieră cu PSD pe comisarul european: O glumă proastă!

PNL se încaieră cu PSD pe comisarul european: O glumă proastă!

-

Vicepreşedintele PNL Florin Roman afirmă, miercuri, că nominalizarea lui Victor Negrescu pentru postul de comisar european este „o glumă”, chiar „una proastă”.

CITEŞTE ŞI: Noi tensiuni între PNL şi PSD: Care este mărul discordiei

Liberalul afirmă că Negrescu „este cel care a promovat şi susţinut proiectul de lege privind parteneriatul civil, la cererea lui Liviu Dragnea”, dar şi cel care „a încercat scoaterea MCV după celebra Ordonanţă 13 şi modificarea codurilor penale”.

„Sper ca nominalizarea lui Victor Negrescu ca şi comisar european, ceea ce a făcut şi Viorica Dancila, este o glumă. Una proastă! Negrescu este cel care a promovat şi susţinut proiectul de lege privind parteneriatul civil, la cererea lui Liviu Dragnea. Adică este persoana care poate pune România pe harta LGBT din Europa! Eu sper ca Biserica Ortodoxă şi românii să reacţioneze şi să înţeleagă ce ne paşte cu dl Negrescu desemnat comisar european”, a scris, miercuri, pe Facebook, Florin Roman.

Vicepreşedintele PNL afirmă de asemenea, că „şocant este şi faptul ca dl Negrescu este cel care a încercat scoaterea MCV după celebra ordonanţă 13 şi modificarea codurilor penale, ce au scos lumea în stradă, la uriaşe proteste, în toată ţara”.

Când e data limită

„Noroc ca cei de la Comisia Europeană l-au trimis acasă, cu coada între picioare”, a mai transmis Roman.

30 august este data limită până la care fiecare stat membru al Uniunii Europene trebuie să propună câte doi candidaţi pentru postul de comisar european în viitorul Executiv comunitar. Audierile în Parlamentul European vor avea loc cel mai probabil în luna septembrie.

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, recent, cu privire la varianta ca europarlamentarul Victor Negrescu să fie comisar european, că acesta reprezintă „una dintre opţiuni”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă s-a trezit cu microfonul tăiat în Parlamentul European: Aţi încercat să omorâţi cât mai mulţi bătrâni…

0
Eurodeputata Diana Șoșoacă s-a trezit cu microfonul tăiat, când a vorbit de la tribuna Parlamentului European despre posibilitatea unui nou vaccin împotriva Variolei Maimuței. CITEŞTE ŞI: Lasconi refuză să participe la dezbateri cu Şoşoacă „Nu v-a ajuns plandemia de Covid care...