vineri, septembrie 20, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalŞeful Corpului de Control al Ministerului Sănătăţii a DEMISIONAT: Nu găsise nicio...

Şeful Corpului de Control al Ministerului Sănătăţii a DEMISIONAT: Nu găsise nicio neregulă la Spitalul Pantelimon

-

Șeful corpului de control de la Ministerul Sănătății, Sorin Luca, a demisionat la 4 luni de la izbucnirea scandalului morților suspecte de la Spitalul de Urgență Sf. Pantelimon.

CITEŞTE ŞI: Încă două sesizări în legătură cu nereguli la Spitalul Pantelimon: Un injectomat scos din priză, deşi pacientul era conectat!

Demisia are loc pe fondul anchetei de la Spitalul Pantelimon, unde două doctorițe au fost arestate sub acuzația de crimă cu premeditare în cazul unui pacient.

Amintim că pe data de 17 aprilie Corpul de control al ministrului a concluzionat că „sesizările formulate de către angajații spitalului au la bază o comunicare defectuoasă între conducerea unității și persoanele în cauză.

Doctoriţe arestate

Pe data de 7 august, medicii Mirela Păiuș și Maria Miron sunt reținute de procurori, sub acuzații terifiante: tentativă de omor și omor calificat. Anchetatorii susțin că cele două doctorițe au provocat moartea unui pacient în vârstă de 54 ani, internat în stare gravă la Secția ATI, prin scăderea dozei de nonadrenalină, fapt ce a condus la instalarea stopului cardio-respirator, urmat de decesul pacientului.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă s-a trezit cu microfonul tăiat în Parlamentul European: Aţi încercat să omorâţi cât mai mulţi bătrâni…

0
Eurodeputata Diana Șoșoacă s-a trezit cu microfonul tăiat, când a vorbit de la tribuna Parlamentului European despre posibilitatea unui nou vaccin împotriva Variolei Maimuței. CITEŞTE ŞI: Lasconi refuză să participe la dezbateri cu Şoşoacă „Nu v-a ajuns plandemia de Covid care...