vineri, septembrie 20, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCiolacu: Deciziile de recalculare pleacă vineri spre toți pensionarii!

Ciolacu: Deciziile de recalculare pleacă vineri spre toți pensionarii!

-

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat miercuri 14 august, că 3,8 milioane de pensii cresc după recalculare, adică peste 82% din totalul pensiilor din România. „Deciziile de recalculare pleacă vineri spre toți pensionarii”, anunță șeful Executivului.

„Începem cu subiectul așteptat de milioane de români, recalcularea pensiilor, care este una dintre marile priorități ale acestei guvernări. Alături de Ministrul Muncii și președintele Casei Naționale de Pensii Publice: ne asigurăm azi că totul este în grafic și deciziile de recalculare pleacă vineri spre toți pensionarii, conform planului”, a anunțat Marcel Ciolacu, la începutul ședinței de Guvern.

Potrivit premierului, din datele centralizate, 3,8 milioane de pensii cresc după recalculare, adică peste 82% din totalul pensiilor din România! Iar creșterea medie a pensiilor este de aproape 27%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Bătaie ca în filme într-o instituţie publică

0
Scandal major într-o instituție publică din România. Totul, în contextul unui triunghi amoros, în cadrul unui DGASPC din Vaslui. CITEŞTE ŞI: Constanța. Doi elevi s-au bătut la școală Protagoniștii scandalului au fost un șofer și un jurist din cadrul DGASPC. Motivul,...