sâmbătă, octombrie 5, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalCiolacu dezvăluie marele secret al lui Ciucă

Ciolacu dezvăluie marele secret al lui Ciucă

-

Președintele PNL Nicolae Ciucă lucrează la campania sa pentru Președinția României cu echipa de consilieri a președintelui Cehiei, Petr Pavel.

Aceștia i-au scris cartea ”Un ostaș în slujba țării”, dar Nicolae Ciucă a respins primul manuscris, de aceea liberalii s-au trezit cu o campanie de afișaj uriașă pentru o carte care încă nu există, și-a informat Marcel Ciolacu colegii în ședința Consiliului Politic Național al PSD de vineri.

Citește și Ciolacu râde de cartea lui Ciucă: Sunt convins că o să fie un bestseller

„Acum rescriu cartea”

”Cartea lui Ciucă este inspirată de modelul președintelui ceh Petr Pavel. Pavel și Ciuca au fost colegi în SUA în anii 1990 la cursurile NATO. Pavel a fost și șef de cabinet și a devenit președinte după ce consilierii săi de atunci i-au scris memoriile din perioada NATO.

Unii dintre consilierii de atunci ai lui Pavel sunt și consilierii lui Ciucă și i-au recomandat să scrie o carte după modelul lui Pavel. L-au sfătuit și consilierii cehi. Numai că atunci când Ciucă a citit-o, a respins-o. Totul era greșit. Unele capitole erau prea romanțate și nu corespundeau realității.

De aceea, lansarea anunțată în iunie a fost amânată, la fel și lansarea din iulie. Acum rescriu cartea și de aceea o lansează la sfârșitul lunii august.”, a spus Marcel Ciolacu, în ședința PSD, conform stiripesurse.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ciolacu şi-a depus candidatura pentru Cotroceni:„Planul pentru România este bazat pe cinci priorități naționale”

0
Președintele PSD Marcel Ciolacu și-a depus sâmbătă candidatura la președinția României fiind convins că România are nevoie de o schimbare. „A venit timpul să privim cu echilibru și responsabilitate această demnitate în statul român”, a spus liderul PSD. „Vin în...