marți, octombrie 22, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăNoi audieri în dosarul accidentului din Pantelimon: Cine era la volan

Noi audieri în dosarul accidentului din Pantelimon: Cine era la volan

-

Cei doi tineri implicaţi în accidentul produs în parcarea de lângă parcul Pantelimon din Capitală, în urma căruia un copil a murit, iar sora acestuia a rămas infirmă, având un picior amputat, vor fi audiaţi, marţi dimineaţă, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

CITEŞTE ŞI: Noi audieri în dosarul lui Coldea

Potrivit unor surse judiciare, în această dimineață la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti vor fi audiaţi tânărul de 17 ani, suspectat că a produs accidentul rutier şi cel de 19 ani, care i-ar fi dat maşina băiatului fără permis de conducere.

Presupusul autor al accidentului se află în arest preventiv, în timp ce tânărul major este sub control judiciar.

Accidentul a avut loc în 28 iulie, în jurul orei 19.30, în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon. Un autoturism a lovit doi copii – un băiat de 9 ani şi o fetiţă de 7 ani, fraţi, iar şoferul a abandonat maşina şi a fugit. Băiatul a murit pe loc, fata fiind transportată la spital.

Şoferul a fost prins după câteva ore, fiind un adolescent de 17 ani, fără permis de conducere. Ulterior, a fost identificat şi un tânăr de 19 ani, cu permis de conducere, dar care au stabilit procurorii era doar pasager în autoturism.

Familia victimelor cere pedepse mai dure

„Ne simţim groaznic… Durere…Pentru noi viaţa nu mai are niciun sens”, a afirmat bunicul. Bărbatul afirmă, referindu-se la autorul accidentului, aflat în arest în preventiv, că „aceşti oameni vor să scape cu control judiciar pe motiv că a fost o joacă”.

El a făcut apel la autorităţi, la ministrul Justiţiei, Guven, la parlamentari, să fie înăsprită legislația.

„Cerem să se dubleze pedepsele pentru cei care conduc fără permis”, a cerut bărbatul, argumentând că autorul accidentului a condus conştient că nu are permis.

El a adăugat: „Să se schimbe legea, ONG-urile să ajute, societatea civilă, să fie lege egală şi dreaptă pentru toţi!”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

O contabilă MAE și-a plătit iubitul cu banii Guvernului timp de 12 ani

0
O contabilă a Ministerului de Externe este investigată de Parchetul Militar pentru un scandal fără precedent. Femeia este acuzată că timp de 12 ani a virat salarii iubitului și fiului acestuia, deși nu au lucrat în diplomație, potrivit Știrile...