luni, septembrie 16, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăIncident dramatic la piscina unei pensiuni din Delta Dunării

Incident dramatic la piscina unei pensiuni din Delta Dunării

-

Un copil de 3 ani a murit după ce s-a înecat în piscina pensiunii din Delta Dunării unde era cazat.

Lăsat singur pentru câteva clipe, copilul a intrat în apă şi nu a mai reuşit să iasă din apă. Mama băiatului a sunat la 112. Medicii sosiţi la faţa locului au încercat minute în şir să îl salveze, dar eforturile au fost zadarnice, potrivit observatornews.ro.

„Copilul era deja în stop cardio-respirator. S-au început manevrele de resuscitare, moment în care a ajuns şi elicopterul Constanţa. După continuarea manevrelor de resuscitare a fost declarat decesul”, a declarat Radu Sicinschi, director medical SAJ Tulcea. Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. „Polițiștii din cadrul Sectiei 1 de Politie Rurala Tulcea au fost sesizați prin apel SNUAU la ora 18:00 de o femeie de 33 ani că un copil de 3 ani a intrat în piscina pensiunii şi nu a mai ieşit la suprafaţă. Polițiștii care au mers la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Minorul de 3 ani a intrat în apă nesupravegheat pentru o scurtă perioadă. A fost scos din apă în stare de inconştienţă. Deşi s-au efectuat procedurile specifice de resuscitare de către ambulanţa ajunsă la faţa locului, acesta a decedat”, au transmis reprezentanţii IPJ Tulcea.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tone de alimente și apă de la rezervele statului pentru sinistrații din județul Galați

0
Din ordinul premierului Marcel Ciolacu, din rezervele statului, au fost alocate 214 tone de alimente și peste 200.000 de litri de apă pentru zonele afectate de inundații. „Apă: 210.000 de litri au ajuns în județul Galați, aproximativ 150.000 de litri...