luni, septembrie 16, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăAnchetă la spitalul din Timișoara după moartea unui copil de 2 ani....

Anchetă la spitalul din Timișoara după moartea unui copil de 2 ani. Acuzațiile părinților

-

Anchetă la Spitalul de copii din Timişoara, după decesul unui băieţel în vârstă de 2 ani. Părinţii afirmă că micuțul a primit un tratament şi a fost trimis acasă, deşi avea febră mare.

În câteva ore copilul a murit. Reprezentanţii spitalului spun faptul că băiețelul a fost vinerea trecută la UPU, unde a fost diagnosticat cu otită, potrivit stiripesurse.ro.

Copilul împreună cu mama lui s-au întors acasă cu un tratament pentru această afecţiune. 4 ore mai târziu, băieţelul a fost adus din nou la spital, cu temperatură peste 40, dar şi cu bubiţe pe corp. Medicii au suspicionat o meningită și au internat copilul pe secția de Terapie Intensivă. Tratamentul de specialitate nu a mai dat niciun rezultat și copilul în vârstă de doar 2 ani a murit. La spital a fost începută o anchetă. Din primele date, necropsia micuțului a arătat faptul că acesta suferise de 19 boli, printre care și o pneumonie acută.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tone de alimente și apă de la rezervele statului pentru sinistrații din județul Galați

0
Din ordinul premierului Marcel Ciolacu, din rezervele statului, au fost alocate 214 tone de alimente și peste 200.000 de litri de apă pentru zonele afectate de inundații. „Apă: 210.000 de litri au ajuns în județul Galați, aproximativ 150.000 de litri...